BMW Seria 3 – S-a livrat exemplarul cu numărul 10.000.000

BMW a livrat exemplarul cu numarul 10.000.000 a sedanului Seria 3, un 320d ce a rămas tot pe meleagurile nemțești, fiind achiziționat de reprezentantul unei școli de șoferi din Eichstatt. Evenimentul a fost sărbătorit în cadrul BMW Welt Munchen, în cadrul unei ceremonii de înmânare la care au fost prezenți atât Hermann Bohrer, directorul uzinei BMW Group din Munchen cât și Helmut Kas, directorul BMW Welt. 

Exemplarul cu numărul 10 milioane marchează un punct-reper în istoria Seriei 3, poveste ce a luat startul 1975, având astăzi un total de peste 14 milioane de automobile vândute, în peste 130 de țări. Momentul de înmânare a fost celebrat de oficialii BMW alături de noul proprietar – Xaver Bittl, din Eichstatt, dar și de angajații uzinei care au lucrat la aceasta, directorul BMW Welt Helmut Kas declarând cu mândrie: „Procedura de înmânare este o experienţă unică pentru clienţii noştri. Acest lucru a fost evident şi astăzi. Înmânarea cheilor modelului BMW Seria 3 Sedan cu numărul 10 milioane este o ocazie specială pentru companie. Suntem încântaţi că am avut posibilitatea de a oferi decorul ideal pentru un eveniment exclusivist”. 

Ceremonia de înmânare a autovehiculelor în cadrul BMW Welt a devenit deja o traditiție pentru iubitorii mărcii bavareze, fiind considerat un serviciu special, scena Premier a centrului din Munchen fiind martora unui număr situat între 80 – 120 de înmânări pe zi, uneori ajungând chiar și la 160 – de la deschiderea centrului BMW Welt, în 2007, peste 150.000 de clienți și-au primit noile autoturisme de pe scena Premier. 

Centrul BMW Welt reprezintă un punct de atracție al orașului Munchen, arhitectura acestuia fiind concepută astfel încât experiența clientului cu BMW să rămână una de neuitat – în programul Welt găsim nu doar înmânări și prezentări de mașini, vizitatorii putând a se bucura astfel de o multitudine de evenimente culturale, artistice sau restaurante și evenimente gastronomice inedite. 

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top