BMW Seria 3 Touring a ieșit la teste

BMW Seria 3 Touring (2)

BMW Seria 3 Touring a fost surprins în teste înaintea prezentării programate pentru anul viitor. Fotografiile spion arată break-ul german pe șoselele din apropierea uzinei bavareze.

Limuzina va fi prezentată în toamnă, la Salonul Auto de la Paris, dar mai avem de așteptat până când break-ul va ajunge în showroom-uri. Design-ul este foarte similar cu ceea ce știm deja. Grila și farurile cu semnătură luminoasă tipice limbajului de design actual al brand-ului se pot observa la prototipul testat. Avem de-a face cu o versiune cu pachet M Sport, așa cum confirmă alura atletică a break-ului surprins de fotografii spion.

BMW Seria 3 Touring (4)

Noul Seria 3 nu va reprezinta o revoluție în ceea ce privește design-ul, nici în versiune limuzină și nici în versiune break, dar BMW le-a rezervat clienților câteva modificări stilistice. Noua generație va avea în mare aceleași proporții, dar va arăta mai robustă, grație ampatamentului ușor mărit, pus la dispoziție de platforma modulară CLAR. Farurile și stopurile LED cu aspect 3D vor arăta mai agresiv. Sub stratul de camuflaj, se regăsesc, cel mai probabil, elemente de design asemănătoare cu cele ale modelelor X5 și Seria 8 Coupe, prezentate recente.

BMW Seria 3 Touring (6)

Platforma CLAR va primi și sisteme de propulsie electrificate și va reduce masa totală a vehiculului.

BMW Seria 3 limuzină va fi prezentat în toamnă la Salonul Auto de la Paris, dar vom mai avea de așteptat jumătate de an până vom vedea și versiunea break.

Sursă foto: Quattroruote.it

Adaugati comentariu