BMW Seria 4: imagini oficiale ajunse pe internet înaintea lansării de pe 2 iunie

Noua grilă de dimensiuni mari și diferențierea față de modelul BMW Seria 3 sunt confirmate de câteva imagini oficiale ce au ajuns pe un cont de Instagram înainte de lansarea programată pentru 2 iunie.

Doar cu o zi înainte de lansarea oficială a noii generații BMW Seria 4, o serie de imagini au ajuns pe câteva conturi de Instagram.

Imaginile oficiale confirmă faptul că BMW a decis să diferențieze noul model Seria 4 prin desingul părții frontale. Acesta abordează acum noua grilă supradimensionată anunțată de Concept 4, dar este clar că dimensiunile au fost temperate.

View this post on Instagram

FILTRADO! #bmw4series #the4

A post shared by 𝗕𝗠𝗪𝗼𝗿𝗹𝗱𝗠 (@bmworldm) on

Pentru prima dată, versiunea coupe a modelului Seria 3 va avea o parte frontală diferită față de modelul sedan.

Imaginile care au ajuns online sunt parte dintr-o broșură de prezentare a modelului de top BMW M440i Coupe. Se poate observa clar partea frontală dominată de o grilă de dimensiuni impresionante peste care este aplicat numărul de înmatriculare.

Din lateral, Seria 4 își păstrează look-ul elegant de coupe clasic. La momentul lansării, BMW va oferi versiunea M440i xDrive echipată cu motorul cu șase cilindri în linie de 3.0 litri ce va dezvolta 374 CP și 500 Nm.

Transmisia este asigurată de cutia automată cu opt trepte, iar modelul va beneficia de tracțiune integrală.

Lansarea oficială va avea loc mâine, 2 iunie 2020 la ora 19.15.

Via BMWblog

Adaugati comentariu