BMW Seria 5 facelift: primele imagini dezvăluite înainte de lansarea oficială

Două imagini cu noul BMW Seria 5 facelift au ajuns pe internet înainte de lansarea oficială a sedanului de clasă medie. 

Prezentarea oficială a modelului BMW Seria 5 cu facelift este programată pentru luna mai, iar debutul comercial al noului model va avea loc la finalul anului 2020.

Actualula Serie 5 are deja aproape patru ani de la lansare, așa că BMW pregătește tradiționalul facelift de la jumătatea vieții. Din cele două imagini se remarcă elemente de design inspirate de actuala Serie 3: blocuri optice mai înguste și o semnătură luminioasă nouă.

Grila frontală a fost restilizată, iar în spate stopurile aduc foarte mult cu cele folosite de actualul model BMW Seria 3. În imaginile scăpate pe internet este prezentat modelul plug-in hybrid 530 e. Acesta va prelua, cel mai probabil, actualul sistem de propulsie format din motorul pe benzină de 2.0 litri și un motor electric. Puterea totală este de 252 CP, iar cuplul dezvoltat este de 420 Nm.

Se pare că BMW pregătește și un 545 e, un plug-in hybrid ce va prelua sistemul folosit de actualul SUV X5: motor pe benzină de 3.0 litri cu șase cilindri și motor electric pentru un total de 394 CP și 600 Nm.

Prima fotografie cu noul BMW iX3

via BMW Blog, FloteAuto

Adaugati comentariu