BMW Seria 6 Coupe a venit în România

A treia generaţie BMW Seria 6 Coupe impresionează încă o dată prin particularităţile de design, prin propulsoarele de înaltă clasă şi printr-o ofertă extinsă de tehnologii de avangardă. La toate acestea se adaugă un confort exclusiv al călătoriei susţinut de un spaţiu interior generos.

Noul model debutează în România din 15 octombrie şi vine cu multe noutăţi importante: toate motorizările dispun de TwinPowerTurbo împreună cu cutia de viteze cu opt trepte, xDrive este disponibil pentru prima dată pe un model BMW Seria 6, debutează echipamente avansate precum faruri adaptive cu tehnologie LED sau sistem de sunet high-end Bang & Olufsen. Preţul de început pentru România este 64800 Euro (fără TVA) pentru 640i, în timp ce versiunea diesel 640d este disponibilă de la 66650 Euro (fără TVA).

În premieră, toate motorizările dispun de tehnologia BMW TwinPower Turbo care asigură atât un răspuns sportiv, cât şi o eficienţă remarcabilă. Superperformantul V8 de la BMW 650i Coupé produce 300 kW/407 CP. Motorul pe benzină cu şase cilindri dispuşi în linie care echipează BMW 640i Coupé dezvoltă 235 kW/320 CP. BMW 640d Coupé este propulsat de noul motor diesel, cu şase cilindri dispuşi în linie, care furnizează 230 kW/313 CP.

Toate aceste motoare sunt combinate, în echiparea standard, cu transmisia automată Sport cu opt trepte. Tot standard este oferită o gamă largă de tehnologii BMW EfficientDynamics, inclusiv funcţia Auto Start-Stop şi modul ECO PRO mode (la BMW 640i Coupé şi BMW 640d Coupé). Pentru prima dată la BMW Seria 6 este disponibil cu tracţiunea integrală BMW xDrive, cu BMW 650i primul model din gamă disponibil cu acest sistem.

Noul BMW Seria 6 Coupé realizează un echilibru ideal între comportamentul dinamic şi confortul călătoriei graţie noului şasiu. Servodirecţia electrică EPS standard este unică în acest segment, la fel cum este şi direcţia integrală (Integral Active Steering) aflată pe lista de opţiuni.

Alte echipamente opţionale incluse în listă sunt: Dynamic Damper Control (controlul dinamic al amortizoarelor) şi sistemul Dynamic Drive (controlul dinamic al ruliului cu un set de bare stabilizatoare faţă şi spate). Driving Experience Control pentru setarea individuală a automobilului este şi ea inclusă în echiparea standard.

Farurile adaptive cu LED sunt disponibile opţional la noul BMW Seria 6 Coupé, în premieră pentru BMW. Unice în acest segment sunt sistemele de asistare a conducătorului şi serviciile de mobilitate asociate cu BMW ConnectedDrive. Acestea includ o nouă generaţie BMW Head-Up Display care prezintă grafice detaliate cu întreg spectrul de culori.

Displayul central BMW iDrive foloseşte un design modern de tip flatscreen. Sistemul de sonorizare Bang & Olufsen high-end surround – echipare opţională – oferă o calitate excepţională a sunetului.

Adaugati comentariu