BMW Seria 6 Gran Turismo primește noi motoare entry level

BMW Seria 6 Gran Turismo

BMW Seria 6 Gran Turismo va primi în premieră un motor diesel cu patru cilindri. Noua unitate va pune în mișcare modelul BMW 620d Gran Turismo începând cu luna iulie a acestui an.

O putere de 190 CP, livrată de la 4.000 rpm, și un cuplu de 400 Nm, disponibil între 1.750 și 2.500 rpm, sunt puse la dispoziția celor care comandă un BMW Seria 6 Gran Turismo cu noul propulsor. Unitatea mizează pe eficiență, confort și versatilitate. Puterea este standard către roțile din față prin intermediul unei transmisii automate Steptronic cu opt rapoarte.

BMW Seria 6 Gran Turismo

Modelul este disponibil opțional și cu suspensie penumatică adaptivă pe cele două punți, direcție activă integrală și sistem Executive Drive cu bare de stabilizare activă a ruliului. Noul BMW 620d Gran Turismo are nevoie de 7,9 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h. Constructorul bavarez trece în contul său un consum mediu mixt de numai 4,9-4,8 l/100 km.

OFICIAL: Seria 6 Gran Turismo – BMW trece la nivelul următor

Este debutul motorului cu patru cilindri în gama BMW Seria 6. Supraalimentarea cu geometrie variabilă a turbinei și injecția directă Common Rail garantează o livrare sportivă a puterii de către motorul de 2.0 litri dezvoltat de BMW.

BMW Seria 6 Gran Turismo

Gama Seria 6 Gran Turismo numără acum cinci propulsoare. Clienții pot alege dintre unitățile diesel cu șase cilindri în linie, una cu patru cilindri în linie, un motor pe benzină cu șase cilindri în linie și unu pe benzină cu patru cilindri.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

ruletă

Secretele experților în jocul de ruletă live

Jocul de ruletă live se poate transforma într-o experiență interesantă și plină de satisfacții, iar dacă încerci să-ți sporești câștigurile, este întotdeauna

Scroll to Top