BMW Seria 7 – Street’s Manager

O luptă continuă și acerbă cu rivalii din segment, dar niciodată nu a ieșit șifonat. Ba din contra! Iată-l pe domnul Manager din flota BMW. În noua sa înfățișare. Noul BMW Seria 7 este pregătit să-și reconfirme poziţia de sedan inovator în segmentul de lux.

„Nava-amiral“ din flota BMW își propune să alăture prin tehnologie avansată o serie de concepte care aparent se anulează reciproc: dinamism, eficienţă, confort și, cel mai important, securitate. Primele modificări vizibile sunt noile faruri LED, care conferă automobilului o imagine unică și o prezenţă deosebit de puternică.

La interior modificările asigură un nivel de confort crescut printr-o izolare fonică optimizată, îmbunătăţirile șasiului și suspensiei și selecţia vastă de echipamente opţionale care includ, în premieră, și sistemul de sunet Bang & Olufsen. Dar cele mai importante modificări au fost aduse elementelor mai puțin vizibile la prima vedere.

Combinaţia unică a sistemelor de asistare a conducătorului și a serviciilor de mobilitate permit ca BMW Seria 7 să demonstreze încă o dată avantajul inovator și tehnologic pe care compania îl are în momentul de față.

Printre sistemele care contribuie la maximizarea siguranţei se regăsesc BMW Night Vision + Dynamic Light Spot cu tehnologia de recunoaștere a pietonilor (unică în segmentul premium), asistarea fazei lungi LED cu efect antiorbire, Driver Assistant Plus cu funcţia Stop & Go, Active Protection cu recunoaștere automată a nivelului de oboseală și Speed Limit Info (informare cu privire la limita de viteză), care include afișaj No Passing Info (avertizare cu privire la interdicţia depășirii) care citește semnele de circulaţie.

BMW Seria 7 – Street’s Manager

Un sistem de operare mai puternic, care gestionează display-ul iDrive, asigură operarea mai simplă a programelor de entertainment, optimizează serviciile office și online și simplifică utilizarea telefonului. Totodată, sistemul de navigaţie Professional este mai puternic și dispune de grafice noi și foarte clare ale hărţilor și de mod urban tridimensional.2

Trenul de rulare a fost optimizat de asemenea, pentru a oferi un plus de rafinament și a asigura condiții cât mai sigure de deplasare pentru automobil. Şasiul a fost supus unor serii extinse de modificări prin care confortul călătoriei cu BMW Seria 7 Sedan a primit îmbunătăţiri importante.

Noul BMW Seria 7 este pregătit să-și reconfirme poziţia de sedan inovator în segmentul de lux.

În completarea reglajului optim al șasiului și al suspensiei pneumatice cu autonivelare pe puntea spate, vine Electric Power Steering (servodirecţia electrică), disponibilă standard. Sistemele de avangardă pentru control electronic – și ele cu software actualizat – contribuie la îmbunătăţirea atributelor pe care BMW Seria 7 Sedan le oferă pe distanţe lungi și la asigurarea unor călătorii cât mai plăcute cu noua evoluție a modelului.

Interfaţa de date ultra-rapidă FlexRay asigură un control optim al tuturor sistemelor de pe automobil prin sistemul Integrated Chassis Management (ICM). De la ABS și sistemul de control al stabilităţii (DSC), până la sistemul inteligent de tracţiune integrală xDrive, direcţia adaptivă integrală sau răspunsul amortizoarelor, toate funcţionează împreună pentru un răspuns optim și asigurarea siguranței, dinamicii și confortului la rulare.

Nici compartimentul motor nu a scăpat fără intervenția inginerilor BMW, Seria 7 facelift prezentându-se la start cu motoare noi, sau complet revizuite, deosebit de economice și cu un nivel redus ale emisiilor. Puterea este transferată către roţile propulsoare prin intermediul unei transmisii inteligente, automată cu opt trepte, disponibilă standard. Tehnologii precum funcţia Auto Start-Stop, generarea energiei la frânare, a doua generaţie a comutatorului Driving Experience Control cu mod ECO PRO, precum și funcţia de coasting (rulare liberă) asigură o reducere suplimentară a consumului, și un confort sporit celui aflat în spatele volanului.

Adaugati comentariu