BMW Seria 8 facelift: restilizare pentru toată familia de modele

BMW a operat un facelift pentru toată familia de modele Seria 8, inclusiv sportivul M8. Modificările estetice au fost aplicate pe BMW Seria 8 Coupe, Convertible și Gran Coupe.

BMW a prezentat noua familie de modele Seria 8 cu facelift. Constructorul german a efectuat o serie de modificări estetice pe toate variantele de caroserie ale Seriei 8: Coupe, Convertible și Gran Coupe. Modificări au fost aduse și performantului BMW M8 Competition.

Facelift pentru BMW Seria 8

Printre modificările estetice se numără grila frontală restilizată și iluminată, cinci culori noi pentru caroserie, prize de aer modificate și elemente aerodinamice care erau până acum rezervate versiunii M8. La interior, modelul primește un noul display tactil de 12.3 inch pentru sistemul de infotainment.

Pentru versiunea M850i xDrive, BMW propune logo-ul clasic BMW Motorsport și oferă posibilitatea comandării pachetului M Sport Professional.

La versiunea de top performantă BMW M8, modelul va fi de acum înainte disponibil exclusiv în varianta Competition. Performantul M8 este disponibl în toate cele trei variante de caroserie. Mai primește cinci culori noi, logo clasic, scaune sport M Carbon și noul ecran de 12.3 inch. Nu au fost operate modificări la nivelul motorizărilor.

De asemenea, BMW anunță cu această ocazie o ediție specială realizată în colaborare cu artistul american Jeff Koons. Prezentarea acesteia va avea loc pe 17 februarie.

Via BMW

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top