BMW și Daimler își unesc forțele în segmentul mobilității urbane

BMW și Daimler (2)

BMW Group și Daimler AG își fac planuri de revoluționare a domeniului mobilității urbane. Cei doi granzi din industria auto investesc peste un miliard de euro pentru a crea o serie de platforme care vor oferi servicii de car-sharing, taxi și facilități de încărcare pentru mașini electrice.

Daimler și BMW Group își extind activitatea în cinci direcții diferite, în sectorul mobilității. Iau astfel naștere REACH NOW pentru servicii multimodale, CHARGE NOW care include stațiile de încărcare dedicate mașinilor electrice, FREE NOW pentru taxi ride-hailing, PARK NOW pentru parcare și SHARE NOW în domeniul car-sharing.

BMW și Daimler (3)

Având la bază digitalizarea, acestea sunt servicii care vor răspunde – susțin reprezentanții celor două companii – nevoilor de mobilitate ale celor care locuiesc sau călătoresc în marile orașe, garantând confort și siguranță

Daimler AG operează deja în România în domeniul mobilității urbane. În 2017, subsidiara Daimler Mobility Services, Intelliegnt Appas, a achiziționat start-up-ul românesc Clever, fondat în 2010. La ora actuală, Clever numără un milion de utilizatori și peste 30.000 de șoferi înregistrați.

BMW și Daimler (8)

 

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top