BMW a făcut spectacol la Poli Auto Fest

Poli Auto Fest BMW autoexpert.ro

Modele noi au întâlnit exemplare istorice. MINI Electric Racing și-a lăsat admirat plafonul pictat. BMW Motorrad a afișat gama de motociclete. Romania Driving Experience a prezentat sistemele de conducere semiautonomă. Astfel a onorat BMW prezența la prima ediție a Poli Auto Fest! Foto: Adrian Cobzașu

Prima ediţie Poli Auto Fest, o expoziţie auto organizată în Campusul Politehnicii Bucureşti, a avut loc în perioada 20-22 mai. Cea mai consistentă prezență a fost cea a grupului BMW.

Bavarezii au pus prezentul și istoria față în față. Astfel, avangarda electrică (BMW i4 şi BMW iX), împreună cu BMW Seria 2 Coupé s-au alăturat referinţei de acum o jumătate de secol, BMW 2002. Dacă i4 și iX sunt înzestrate cu unul dintre cele mai sofisticate sisteme de propulsie electrică, Seria 2 Coupe rămâne un entuziast al motoarelor cu ardere internă. Are sub capotă un motor de şase cilindri, emblematic pentru BMW, amplasat longitudinal, propulsie pe puntea spate şi distribuţia de mase 50-50%, esenţială pentru un comportament dinamic ireproșabil.

Poli Auto Fest BMW autoexpert.ro

Poli Auto Fest – mașini, motociclete și experți auto

Li se alătură Driving Experience Romania. Echipa de training de condus are certificarea BMW Driving Experience. Zilnic, au fost câte trei sesiuni de recomandări esenţiale pentru condus în siguranţă. Acestea au avut în prim-plan poziţia corectă la volan. Cum trebuie reglat scaunul? Care este cea mai bună poziţie a spătarului și a mâinilor pe volan? Două întrebări pe care echipa de instructori le rezolvă cu explicaţii logice. În plus, Driving Experience Romania va organiza un program de demonstraţii şi experienţe ale sistemelor de asistenţă BMW, unde înscrierea este liberă.

Vineri, în prima parte a zilei, MINI Electric Racing MIMI EVO și-a tras sufletul la Poli Auto Fest, între două evenimente. În timpul săptămânii, în cadrul Creative Sustainable Week, arta s-a întors pe primul MINI Electric de curse din istorie. În timpul evenimentului, artistul Bogdan Cazacincu a realizat o nouă lucrare pe acoperiş, prima pictată direct. MIMI, susţinut de trei parteneri puternici – Unicredit Leasing, Renovatio e-charge şi Michelin -, reia participările la cursele de viteză în coastă, cu participarea la Trofeul Măgherani.

Prezenţa BMW Group a fost completată cu expunerea unei serii de motociclete spectaculoase BMW Motorrad. Prima, R18 B – cu un design legendar şi cel mai mare motor boxer din istorie pe o motocicletă. Lângă ea, R 1250 GS Adventure – cel mai emblematic şi reprezentativ model al mărcii, dar şi eroul multor călătorii în jurul lumii. În sfârșit, a fost prezentă sportiva S 1000 R.

via BMW

Adaugati comentariu