Advertisement

BMW va lansa o nouă generație a sistemului iDrive în 2021

BMW va lansa o nouă generație a sistemului de infotainment iDrive. Primele detalii vor fi prezentate la târgul de tehnologie CES 2021 ce se desfășura online între 11 și 14 ianuarie.

Sistemul iDrive de la BMW a împlinit de curând 20 de ani. Constructorul german va lansa o nouă generație a sistemului multimedia în cadrul ediției 2021 a CES (Consumer Electronics Show).

CES va avea loc în perioada 11-14 ianuarie 2021 în formă exclusiv digitală. BMW foloseşte forumul virtual oferit de eveniment pentru a oferi publicului global o avanpremieră a noului său sistem BMW iDrive, care va fi dezvăluit oficial pe parcursul anului 2021.

Sistemul de operare iDrive a fost folosit pentru prima dată în 2001 pe modelul BMW Seria 7. În locul a numeroase butoane, BMW instala un ecran color și un buton rotativ prin intermediul căruia cel de la volan avea acces la numeroase funcții.

Acest sistem multifuncţional a permis conducătorilor să acceseze un număr mare de setări ale automobilului, funcţii de divertisment, navigaţie şi telecomunicaţii cu un singur instrument de operare. În plus, BMW Seria 7 a fost primul automobil care a oferit tehnologie de control vocal, care a permis activarea funcţiilor selectate folosind comenzi vocale.

Cea mai nouă generație a sistemului digital va debuta pe noul SUV electric BMW iX.

Via BMW

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top