BMW va updata sistemul de operare actual: cele mai noi modele vor primi Android Auto wireless

BMW a anunțat un update major over-the-air pentru sistemul de operare 7.0 folosit de modelele sale.

BMW va efectua un update major pentru sistemul de operare BMW 7.0 ce este folosit de modelele sale recente. Update-ul va fi făcut over-the-air fără a fi nevoie de o vizită în service și va fi diposnibil pentru peste 750.000 de automobile.

Update-ul de soft va aduce mult așteptatul Android Auto wireless ce va permite utilizatorilor de telefoane Android asocierea cu sistemul de infotainment. Updatarea modeleleor BMW va începe pe 19 octombrie pentru clienții din Germania, urmând ca apoi să fie disponibil și pe plan global.

Timpul necesar pentru instalarea updateului de soft este de 20 minute. Pe lista de noutăți aduse de acest update sunt: upgrade pentru BMW Maps, Android Auto wireless, actualizare Apple CarPlay, eDrive Zones, funcții noi pentru asistentul virtual BMW și altele.

Cea  mai așteptată funcționalitate este cea oferită de Android Auto. Astfel, utilizatorii de telefoane cu sistem de operare Android vor putea afișa direct pe display informații de la aplicații ca Google Maps, Waze sau Spotify.

BMW Intelligent Personal Assistant va putea recunoaște și vocea pasagerului din dreapta și poate efectua mai multe operațiuni prin comenzi vocale.

Via BMW

Adaugati comentariu