BMW X1 facelift plug-in hybrid are o autonomie electrică de peste 50 km

BMW a dat publicității informații noi despre versiunea plug-in hybrid a noului BMW X1 facelift.

Noul model poartă indicativul BMW X1 xDrive25e și este primul plug-in hybrid disponibil pe cel mai mic SUV din gama constructorului bavarez.

BMW X1 facelift a debutat la finalul lunii mai, dar atunci au fost publicat informații doar despre versiunile pe benzină și diesel.

Versiunea xDrive25e va folosi un sistem de propulsie hybrid format din motorul turbo pe benzină de 1.5 litri cu trei cilindri ce dezvoltă 125 CP și 220 Nm ce acționează pe puntea față și un motor electric de 95 CP (70kW) și 165 Nm montat pe puntea spate. Puterea totală a sistemului hybrid este de 220 CP, iar cuplul oferit este de 385 Nm.

Pentru motorul pe benzină, transmisia este asigurată de o cutie de viteze automată Steptronic cu șase trepte.

Noul BMW X1 facelift – informații și fotografii oficiale

BMW X1 xDrive25e poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 7 secunde, iar viteza maximă este de 192 km/oră.

Motorul electric este alimentat de o baterie de 9.7 kWh ce poate fi alimentată și de la stațiile de încărcare sau de la o priză casnică. În mod full-electric, noul X1 plug-in hybrid are o autonomie de maxim 57 kilometri. Viteza maximă pentru rularea în modul electric este de 135 km/oră.

Pentru utilizarea sistemului hybrid de propulsie, BMW X1 dispune de trei moduri numite Auto eDrive (sistemul gestionează automat resursele celor două motoare), Max eDrive (folosirea maximă a propulsie electrice) și Save Battery (menținerea nivelului de încărcare a bateriei). Încărcarea bateriei de la wallbox BMW durează trei ore și jumătate, iar de la o priză casnică încărcarea completă durează cinci ore.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top