BMW X3 electric fotografiat în Scandinavia

BMW a anunțat oficial că modelul X3 va avea și o versiune electrică în 2020. Informația capătă substanță după cum puteți observa din fotografiile spion realizate în Scandinavia și publicate de colegii de la Quattroruote.

BMW X3 electric

După cum puteți observa, mașina nu are obișnuitul camuflaj folosit în cazul prototipurilor, astfel că putem observa detaliile care ne dezvăluie că este vorba de X3 EV. Astfel, lipsesc țevile de eșapament tipice modelelor cu propulsie tradițională sau hibridă, iar deasupra arcului roții stânga putem remarca ușița compartimentului de încărcare, așa cum se întâmplă la toate modelele din gama iPerformance. În egală măsură, fotografiile din lateral și din spate ne permit să observăm detaliile care ne dezvăluie locul în care sunt amplasate bateriile.

BMW electric

BMW nu a furnizat informații precise despre trenul de rulare atunci când și-a anunțat planurile strategice vizând mașinile electrice. Totuși au existat indicații că este vorba despre a patra generație a tehnologiei dezvoltate de constructorului german, cea care echipează noua versiune a lui i8 și urmează să fie folosită, anul viitor, la versiunile cu emisii zero ale lui Mini. Cea de-a cincea generație urmează să apară în 2021, atunci când urmează să apară  modelul de producție dezvoltat pe baza conceptului iVision Dynamics și iNext.

 

 

Adaugati comentariu