BMW X3 M şi BMW X4 M sunt aproape gata de acțiune

BMW X3 M si BMW X4 M

BMW X3 M și BMW X4 sunt gata de acțiune! Prototipurile au fost deja prezentate pe circuit, în weekend-ul cursei DTM de la Nurburgring. A fost prima apariție publică a mașinilor în versiune preserie.

La Nurburgring, BMW X3 M și BMW X4 M au încheiat programul de testare și reglare a pachetului de soluții și tehnologii M, care include propulsia, suspensia și aerodinamica.

BMW X3 M si BMW X4 M

Mașinile și-au făcut apariția purtând camuflaje cu model în combinații diferite de nuanțe, care fac imposibilă identificarea tuturor modificărilor. Putem ghici însă, prizele de aer de mari dimensiuni, o serie de elemente M pentru o aerodinamică optimizată și un sistem de evacuare care integrează patru țevi de eșapament, toate acestea confirmând natura sportivă a modelelor M.

BMW X3 M si BMW X4 M

Sub capota celor două, și-a găsit locul noul propulsor de 3.0 litri cu șase cilindri în linie și tehnologie M TwinPower Turbo. Pentru moment, BMW păstrează secretul în privința puterii, dar motorul ar putea dezvolta aproximativ 360 de cai putere.

BMW X3 M și BMW X4 M primesc și sistemul de tracțiune integrală M xDrive, introdusă în premieră la noul BMW M5. Tehnologia asigură un transfer superior constant și orientat spre performanță al puterii livrate de motor către cele patru roti.

BMW X3 M si BMW X4 M

Cele două SUV-uri coupe sunt echipate și cu un diferențial M activ pe puntea din spate și cu o suspensie sport, care le oferă acestora dinamică în viraje, agilitate și precizie.

“Cu aceste caracteristici lor de performanţă specifice M, BMW X3 M şi BMW X4 M vor impune repere în ceea ce priveşte dinamica în segmentele lor de automobile”, spune Frank van Meel, preşedinte BMW M GmbH.

BMW X3 M si BMW X4 M

BMW nu a anunțat data exactă a prezentării oficiale a celor două SUV-uri coupe în versiune M, dar acestea ar putea să-și facă apariția la standul BMW în octombrie, cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top