BMW X3 M şi BMW X4 M sunt aproape gata de acțiune

BMW X3 M si BMW X4 M

BMW X3 M și BMW X4 sunt gata de acțiune! Prototipurile au fost deja prezentate pe circuit, în weekend-ul cursei DTM de la Nurburgring. A fost prima apariție publică a mașinilor în versiune preserie.

La Nurburgring, BMW X3 M și BMW X4 M au încheiat programul de testare și reglare a pachetului de soluții și tehnologii M, care include propulsia, suspensia și aerodinamica.

BMW X3 M si BMW X4 M

Mașinile și-au făcut apariția purtând camuflaje cu model în combinații diferite de nuanțe, care fac imposibilă identificarea tuturor modificărilor. Putem ghici însă, prizele de aer de mari dimensiuni, o serie de elemente M pentru o aerodinamică optimizată și un sistem de evacuare care integrează patru țevi de eșapament, toate acestea confirmând natura sportivă a modelelor M.

BMW X3 M si BMW X4 M

Sub capota celor două, și-a găsit locul noul propulsor de 3.0 litri cu șase cilindri în linie și tehnologie M TwinPower Turbo. Pentru moment, BMW păstrează secretul în privința puterii, dar motorul ar putea dezvolta aproximativ 360 de cai putere.

BMW X3 M și BMW X4 M primesc și sistemul de tracțiune integrală M xDrive, introdusă în premieră la noul BMW M5. Tehnologia asigură un transfer superior constant și orientat spre performanță al puterii livrate de motor către cele patru roti.

BMW X3 M si BMW X4 M

Cele două SUV-uri coupe sunt echipate și cu un diferențial M activ pe puntea din spate și cu o suspensie sport, care le oferă acestora dinamică în viraje, agilitate și precizie.

„Cu aceste caracteristici lor de performanţă specifice M, BMW X3 M şi BMW X4 M vor impune repere în ceea ce priveşte dinamica în segmentele lor de automobile”, spune Frank van Meel, preşedinte BMW M GmbH.

BMW X3 M si BMW X4 M

BMW nu a anunțat data exactă a prezentării oficiale a celor două SUV-uri coupe în versiune M, dar acestea ar putea să-și facă apariția la standul BMW în octombrie, cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Adaugati comentariu