BMW X6 primește o banchetă clasică

Începând din luna aprilie BMW X6 va putea fi comandat cu o banchetă clasică, în locul celor două locuri individuale disponibile la lansarea modelului.

Cu exceptia exoticului Active Hybrid, toate versiunile X6 (inclusiv X6 M) vor fi disponibile cu o bancheta clasica, pentru a ridica nivelul de practicalitate al Sports Activity Coupe-ului bavarez. Printre noutatile aplicate lui X6 se numara si introducerea transmisiei automate cu 8 trepte cu padele pe volan in stilul celor de pe X6 M (padela din dreapta pentru urcare in trepte iar cea din stanga pentru retrogradare). 

Atat pentru X5 cat si pentru X6 apare un nou set de jante din aliaj cu diametrul de 20″ finisate in negru lucios cu anvelope 275/40 R20 in fata, respectiv 315/35 R20 pe spate. Sistemul Confort Acces va fi imbunatatit pentru a include functia de pornire automata a motorului si aprinderea automata a luminilor de vecinatate in momentul in care soferul se apropie de masina. 

Noile servicii BMW ConnectedDrive debuteaza si ele pe X5 si X6, oferind (in viitor) optiunea speciala de aplicatii BMW Apps. Aceasta optiune permite posesorilor de iPhone posibilitatea de a folosi serviciile Facebook si Twitter prin intermediul interfetei iDrive, precum si ascultarea posturilor de radio on-line. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top