Advertisement

BMW X7 în versiune de serie va fi prezentat la Los Angeles

BMW X7 (3)

Cel mai mare SUV de la BMW va ajunge pe piață în februarie 2019. Până atunci, BMW X7 este supus seriei obișnuite de teste intensive. Bavarezii vor acorda atenție sporită pieței din Statele Unite și China, dar modelul va fi comercializat și în Europa.

Vom vedea în curând BMW X7 în versiunea de serie, pentru că modelul va fi prezentat în noiembrie, la Salonul Auto de la Los Angeles, la mai bine de la un an de la prezentarea conceptului X7 iPerformance la Frankfurt, în septembrie 2017. În momentul lansării, mașina va veni cu un motor aspirat, iar o versiune hibridă va ajunge ulterior pe piață.

BMW X7 (5)

Rival pentru GLS-ul cu 7 locuri de la Mercedes, X7 se va poziționa în vârful gamei, ca și Seria 7. Primele modele pre-serie vor ieși pe liniile de asamblare ale uzinei Spartanburg din Carolina de Sud, Statele Unite.

X7 a fost surprins în teste, în repetate rânduri, în ultimele luni, oferind însă, o imagine superficială a ceea ce vom vedea în toamnă. Va fi cel mai mare SUV produs vreodată de BMW. Fotografiile oficiale din uzină arată că va veni cu grila tipică modelelor brand-ului, dar într-o versiune mai mare, și cu faruri înguste. Trăsăturile agresive vor fi însă, îmblânzite pentru versiunea de serie, care ar putea măsura 5,020 mm în lungime, 2,020 mm în lățime și 1,800 mm în înălțime, în timp ce ampatamentul va fi de 3,010 mm.

BMW X7 (6)

Este prea devreme pentru ca BMW să comunice motorizările, dar surse din interiorul companiei au confirmat că în gamă se vor afla motoare cu șase și opt cilindri, cum ar fi un diesel de 3.0 litri în versiuni 30d, 40d și 50d, un motor V8 twin-turbo de 4.4 litri preluat de la X6 xDrive50i. Vom vedea, mai mult ca sigur, scrie Autocar, o versiune M760Li, care se va instala în vârful gamei. Modelul hibrid va asigura o rulare cu emisii zero de până la 100 de kilometri.

Sursă foto: Quattroruote.it

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top