BP Castrol și Renault Sport Racing, parteneriat pe 5 ani

BP F1

BP Castrol și Renault Sport Racing și-au îndeplinit obiectivele propuse în primul an de parteneriat și au decis să extindă colaborarea pentru cel puțin încă cinci ani. Intenția celor de la BP Castrol este de a rămâne implicați alături de echipa de Formula 1, dar să găseasccă și alte oportunități pentru a lucra la nivel global cu Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi.

Parteneriatul a fost semnat la cel mai înalt nivel, în prezrnța lui Carlos Ghosn, CEO și Chairman Renault, și Bob Dudley, Chief Executive al BP Castrol. Acesta din urmă a afirmat că entitatea pe care o conduce va colabora cu Renault Sport Formula One Team nu doar pe circuit, ca furnizor de combustibil și lubrifianți, ci și în afara lui, în domeniul soluțiilor avansate de mobilitate și a noilor tehnologii.

BP și Castrol sunt furnizori oficiali pentru echipa de Formula 1, dar și pentru centrul tehnic de la Enstone și baza operațională Renault Sport Racing de la Viry-Châtillon, acolo unde sunt realizate propulsoare. Cele două brand-uri vor avea în continuare logo-ul înscris pe monoposturile echipei, versiunea 2018, R.S. 18, urmând să fie prezentată online pe 20 februarie.

 

Adaugati comentariu