Bridgestone a ajuns pe podium la Oschersleben

Într-un alt duel palpitant dintre două motociclete R1 Yamaha, echipa YART Yamaha Official EWC, care a concurat cu anvelope Bridgestone, a finalizat pe locul 2 cursa de 8 ore din Oschersleben (Germania) pe 20 mai.

Echipată cu anvelope Bridgestone, YART a finalizat 318 de ture cu 31 de secunde în spatele colegilor săi din echipa Yamaha şi cu 3 circuite în plus faţă de restul echipelor.

2 din 2 pentru Bridgestone

Obţinând consecutiv locul 2 pe podium de când Bridgestone a intrat în cursa Endurance World Championship – locul 2 la cursa de 24 de ore de la Le Mans Moto pe 15-16 aprilie şi locul 2 la cursa de 8 ore de la Oschersleben – echipa YART, dotată cu anvelope Bridgestone, a urcat în clasamentul EWC, de la locul 13 la locul 4. În plus, mai urmează două curse mari care vor avea loc în acest sezon.

Mandy Kainz, liderul echipei YART Yamaha Official EWC, afirmă: „Am demonstrat din nou la Oschersleben că anvelopele Bridgestone ne asigură ritmul, durabilitatea şi consecvenţa pentru a concura chiar în cele mai complexe curse de anduranţă. Vom lucra din greu pentru a îmbunătăţi performanţa şi a da tot ce avem mai bun la următoarea mare provocare de 8 ore din Slovacia, pe 24 iunie”. Celălalt partener al echipei Bridgestone din seria FIM2EWC – F.C.C., TSR Honda, a lăsat impresii plăcute la Oschersleben, terminând pe locul 5, după ce a pornit înspatele tuturor colegilor din cauza unei pene.

Citeste continuarea pe MotorXpert

Adaugati comentariu