Bridgestone echipează noul Porsche Cayenne

Porsche Cayenne (1)

Bridgestone echipează noul Porsche Cayenne cu anvelopa Dueler H / P Sport. Două dimensiuni ale anvelopei vor fi montate pe noul Porsche Cayenne.

Bridgestone a fost ales de către Porsche pentru furnizarea de anvelope pentru a treia generaţie Prosche Cayenne. Anvelopa Dueler H/P Sport a fost dezvoltată în totalitate la Centrul Tehnic European Bridgestone din Roma şi este proiectată atât pentru jante de 19 inch, cât şi pentru cele de 20 inch. Producţia acestor anvelope este efectuată pe platforma Bridgestone din Poznan, Polonia.

Este o realizare remarcabilă pentru Bridgestone să fie cel care produce echipamentul original Porsche. Porsche Cayenne are o istorie de 15 ani de succes şi noul model a fost deja supus la o serie complexă de examinări pline de provocări.

Porsche Cayenne (2)

Deşi este un SUV, această maşină dispune de caracteristicile tipice ale unei maşini sport şi este echipată cu noile anvelope de dimensiuni mixte, care se montează acum pe jante de cel puţin 19 inch. Anvelopele mixte îmbunătăţesc considerabil stabilitatea şi dinamica de conducere în curbe. Anvelopele Bridgestone care vor echipa noul Porsche Cayenne vor avea marcajul N0 pe flancuri.

Christophe De Valroger, Vicepreşedinte, OE Europe a declarat: „Suntem foarte mândri că am fost selectaţi să fim producători principali pentru acest model grandios. Faptul că facem parte din echipa de dezvoltare pentru unul dintre cei mai exigenţi producători auto din întreaga lume reprezintă o recunoaştere deosebită pentru noi. Aceasta este o ilustrare minunată a calităţii produselor Bridgestone, a expertizei noastre în domeniul tehnologiilor de anvelope şi a parteneriatului solid pe care îl avem cu Porsche.”

Adaugati comentariu