Bridgestone şi Saroléa colaborează pentru a patra oară în cursa Isle of Man TT

Bridgestone

Saroléa urmăreşte să ajungă pe primul loc în cursa TT Zero, întrecându-se pe anvelope Bridgestone Battlax. Compania este mândră să anunţe continuarea parteneriatului său cu Saroléa, producătorul belgian de motociclete electrice. Pentru al patrulea an consecutiv, Bridgestone şi Saroléa vor participa la cursele TT Zero de pe Insula Man, pe data de 7 iunie.

Motocicleta de curse Saroléa SP7 este echipată cu anvelope Bridgestone Battlax. „Acest parteneriat oferă companiei  oportunitatea de a demonstra că merge până la capăt atunci când vine vorba de calitatea produselor. Prin introducerea în cursa TT Zero a anvelopelor noastre de curse Battlax, care pot fi achiziţionate de pe rafturile partenerilor noştri, ne dorim să arătăm că putem oferi şoferilor obişnuiţi cea mai bună performanţă”, afirmă Nico Thuy, Şef al departamentului de Motociclete din cadrul Bridgestone Europa.

Citește continuarea pe MotorXpert

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top