Bucharest On Track Fest 2019 se desfășoară între 13 și 14 iulie pe Autodromul Titi Aur din Crevedia

Bucharest On Track Fest 2019 se desfășoară între 13 și 14 iulie la Autodromul Titi Aur din Crevedia.
Bucharest OnTrack Fest

 

 Bucharest OnTrack Fest

  • Un festival auto-moto fără rival în România, pus în scenă de o echipă cu experianță
  • Un nou concept, deschis, fără resticții de participare
  • Familia Dumitrescu – Marin, Radu, Andrei și Sivliu- în Turul Campionilor
  • O nouă ediție „Cupa Presei” – într-o competiție de regularitate pe circuit

3 iulie 2019: Bucharest OnTrack Fest este un festival auto-moto organizat de o echipă care are la activ evenimente automobilistice de mare succes.  Evenimentul se desfășoară între 13 și 14 iulie la Autodromul Titi Aur din Crevedia, o locație de tradiție în domeniu.

„Experiența în organizarea festivalurilor auto-moto acumulată pe parcursul ultimilor ani ne îndeamnă să venim cu o formulă inovatoare care dă posibilitatea tuturor iubitorilor de mișcare pe roți să fie prezenți în acest festival. „Oameni frumoși, mașinării minunat” este un nou concept, deschis, fără restrictii de vechime pentru autovehiculel, care reunește laoaltă toți iubitorii de mișcare într-un weekend plin de adrenalină și suprize: sport, show și relaxare. Pentru că frumosul este universal, iar mobilitatea reprezintă expresia libertății omului!’ a declarat Georgios Ladopoulos, initiatorul proiectului.

 Bucharest OnTrack Fest

Pentru partea competițională,  festivalul  include categorii dedicate atât pentru vehicule istorice cât și pentru cele moderne, motociclete și off-road. Concurcul nu este unul contra-cronometru ci so întrecere pe baza preciziei – numită și regularitate- astfel că diferențele de putere dintre vehiculele concurente să nu fie determinante pentru rezultat.

Pe lângă partea competiîională, există un bazar pentru vânzarea pieselor auto-moto, obiecte de colecție, hobby și în general orice obiect frumos, inclusiv mașini și proeicte pentru restaurare.

În zona expo vor fi prezente cluburile monomarcă și monomodel ale Jaguar, Fiat Barchetta, Alfa Romeo, Mazda MX-5 și altele, alături de expozanți individuali. Special pentru copii firma ENGINO a creat un atelier unde se pot asambla jucării tehnice, copiii exersând în acest fel abilitatile lor tehnice ajutați de părinti.

In zona food-court se pot servi bucate alese, prăjituri și racoritoare.

Participanții și vizitatorii vor avea astfel posibilitatea să experimenteze un weekend complet pentru întreaga familie, o adevărată escapadă din  stresul cotidian!

Programul BOTF este urmatorul: sâmbătă 13 iulie se desfășoară antrenamentele și calificările, iar duminică 14 iulie cursele finale începând cu ora 10.

Finalele de duminică se deschid festiv prin Turul Campionilor unde familia Dumitrescu, bunicul nea-Marin, fiul Radu și nepoții Silviu și Andrei vor concura pe circuit, pentru prima dată toți împreună, oferind un moment unic în istoria motorsportului românesc!

Tot duminică, Sorin Ene, campionul național și vicecampion european, fondatorul primei școli de drift din țară, va oferi împreună cu Marius Mitrache un show de drift care se așteaptă să strângă mulți iubitori de senzații tari pentru o atmosferă incendiară!

——————————————————-

Sponsori: BCR Leasing, Absolut SRL, Borsec, Yato, MOTUL, California Superbike School, Top Glass, Agora Center, Gorgandin.

Parteneri media: Rock FM, Motor Classic&youngtimer, Autostiri.ro.

Parteneri: Just Classics, Raliul Sibiului, Legal Racing, Engino, Molecule-F, Motorman-John Palmos, Scoala de Drift Sorin Ene.

 

Adaugati comentariu