Bucuria îşi deschide porţile la Automobile Bavaria Group

Automobile Bavaria Group a organizat un eveniment special pentru clienţii şi potenţialii săi clienţi care au beneficiat de oferte speciale pentru maşini noi şi rulate, accesorii auto şi lifestyle.

Automobile Bavaria Group a organizat, un eveniment special pentru clienţii şi potenţialii săi clienţi în week-endul 18 -19 septembrie 2010 la showroom-urile sale din Bucureşti (Automobile Bavaria Băneasa), Constanţa (Bavaria Motors), Sibiu (Contempo Cars Sibiu) şi Târgu Mureş (Autotransilvania Târgu Mureş). Aceştia au beneficiat de oferte speciale pentru maşini noi şi rulate, accesorii auto şi lifestyle, într-o atmosferă relaxantă în care au putut totodată să participe la o tombolă şi concursuri interactive cu premii surpriză. 

Data de 19 septembrie a oferit şi lansarea mult aşteptată a celui de-al patrulea membru al familiei MINI – MINI Countryman, ce acoperă diferenţele dintre conceptul MINI clasic şi segmentul contemporan al modelelor Sports Activity Vehicle. Noul MINI Countryman se defineste prin numarul 4 şi aduce multe premiere importante pentru marcă : este primul model care dispune de tracţiune integrală (ALL4), de patru uşi, o deschidere largă a hayonului şi are o lungime de peste patru metri. 

Noul model aduce şi multe inovaţii tehnologice. Printre acestea se remarcă soluţia de conectare la internet MINI Connected care permite folosirea unei serii de aplicaţii speciale în maşină, precum Web Radio, comunicare cu Twitter sau livrare de ştiri printr-un reader RSS. MINI Countryman va fi disponibil în cinci variante de motorizări, trei pe benzină şi două diesel. Cele mai puternice propulsoare (Cooper D, patru cilindri în linie – 112 CP şi Cooper S, patru cilindri în linie – 184 CP) pot fi echipate şi cu sistemul de tracţiune integrală ALL4. 

Un diferenţial central multidisc variază distribuţia puterii între puntea faţă şi cea spate. În condiţii de condus normal, până la 50 % din puterea de transmisie este direcţionată către puntea spate, iar în situaţii extreme aceasta poate ajunge până la 100%. Efectul este o interpretare nouă a manevrabilităţii excepţionale pentru care MINI a devenit faimos. Cele mai eficiente motorizări din gamă (One D şi Cooper D) oferă un nivel de emisii de numai 115 g CO2/ km la o putere de 90 CP, respectiv 112 CP. 

Noul model oferă şi o serie de soluţii care să îmbunătăţească ergonomia, precum sistemul MINI Central Rail care permite montarea unor serii de dispozitive pentru depozitare şi pentru alte destinaţii pe un sistem amplasat central, transversal, în habitaclu. La capitolul funcţionalitate, noul Countryman se remarcă şi prin spaţiu generos pentru patru pasageri şi un volum de portbagaj de 350 litri care poate fi extins prin rabatarea scaunelor spate până la 1.170 litri. Preţul de început este de 21.142 Euro cu TVA pentru versiunea MINI One care dezvoltă 98 CP cu un motor pe benzină de patru cilindri.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top