Bugatti Baby II Carbon Edition – ediție specială de 80.000 euro

Bugatti a prezentat o ediție specială a jucăriei Bugatti Baby II. Numită Carbon Edition, aceasta are elemente inspirate de modelul W16 Mistral, iar prețul unui exemplar este de 80.000 euro.

Celebra jucărie perfect funcțională Bugatti Baby II a primit o ediție specială numită Carbon Edition. Spectaculoasa jucărie Bugatti a fost lansată în 2019 pentru a marca 110 ani de existență a mărcii franceze. Modelul de jucărie este o replică la scară a celebrului Bugatti Type 35 din 1926. Jucăria folosește un motor electric și poate fi condusă atât de adulți, cât și de copii.

Bugatti Baby II Carbon Edition

Ediția specială Carbon, prezentată acum, este inspirată de hypercarul W16 Mistral, cel mai recent model al mărcii Bugatti echipat cu motorul cu 16 cilindri. Jucăria specială este produsă în colaborare cu The Little Car Company și folosește fibra de carbon pentru majoritatea elementelor de caroserie. Ediția specială este vopsită în negru și are o serie de detalii unice ca steagul Franței amplasat pe lateral.

Motorul electric oferă 14 CP și poate propulsa modelul Baby II Carbon Edition cu o viteză maximă de 70 km/oră. Energia electrică este furnizată de o baterie de 2.8 kWh. Modelul special va putea fi achiziționat exclusiv de proprietarii modelului Mistral, prețul fiind de 80.000 euro.

Via Bugatti

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top