Bugatti Chiron ars, scos la licitație

Bugatti Chiron ars autoexpert.ro

Site-ul de licitații on-line Copart din Statele Unite este unul dintre cele mai celebre din branșă. Aici a apărut un Bugatti Chiron ars, care va fi scos la licitație în curând, în următorul lot de vehicule.

Acest gen de mașini mai mult decât exotice apar frecvent pe lista Copart. Totuși, aproape toate sunt deteriorate într-un fel sau altul. La fel, și hypercarul nostru are o problemă, fiind ars într-un incendiu.

➡ Iată ce poate Bugatti Chiron! 💡

Exemplarul este vopsit în roșu închis și negru și are trei elemente de caroserie grav avariate. Capota, aripa stânga față și ușa șoferului sunt distruse. De asemenea, geamul ușii șoferului și roata stânga față trebuie schimbate. În rest, necesită o curățare temeinică, din cauza urmelor spumei care a acoperit tot interiorul, la stingerea incendiului.

Chiron autoexpert.ro

Zona din spate pare intactă, din fotografii. Iar asta e excelent, pentru că motorul W16, poziționat central, pare a fi scăpat. La fel și interiorul bicolor, roșu cu negru.

Povestea acestui Bugatti Chiron ars

Exemplarul aparține raperului dominican El Alfa El Jefe. Acesta l-a cumpărat în 2019, pentru suma de 3 milioane de dolari. Între timp, în luna august 2021, un incendiu izbucnit în parcarea în care se afla exemplarul l-a avariat, aducându-l în această stare. Deși rapperul avea asigurare, compania a decis că nu merită costurile restaurării, și a preferat să achite o despăgubire proprietarului și să-i lase epava. Aceasta va fi scoasă în curând la licitație.

Chiron autoexpert.ro

Valoarea epavei este de 345.000 de dolari, de aproape 10 ori mai mare decât prețul de pornire a licitației. Iar dacă te decizi să participi la licitație, o poți face accesând acest link. Transportul din West Palm Beach (USA) până în portul din Burgas, Bulgaria, costă numai 1084 dolari. De acolo, te descurci cu o platformă până în țară. Mai multe informații vom afla când va porni licitația.Mai multe imagini găsești mai jos.

via copart

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top