Bugatti Chiron Pur Sport: primul model creat prin programul de personalizare Sur Mesure

Bugatti Chiron Pur Sport este primul model produs de noua divizie de customizare Sur Mesure din cadrul producătorului francez.

Bugatti are acum o divizie specială care se va ocupa de clienții care vor să își personalizeze automobilul. Bugatti Sur Mesure este numele departamentului de customizare, iar primul proiect a fost un exemplar Bugatti Chiron Pur Sport.

Bugatti Chiron Pur Sport personalizat de divizia Sur Mesure

Modelul Chiron Pur Sport a fost personalizat cu o serie de elemente retro inspirate de istoria Bugatti. Culoarea și numărul de concurs au fost preluat de la modelul Bugatti Type 51 cu care Louis Chiron și Achille Varzi au câștigat Marele Premiu al Franței în 1931.

Numărul de concurs 32 a fost pictat manual pe portiere, la fel și grafica specială aplicată pe capotă. Interiorul a primit și el o serie de elemente unice, inclusiv tapițeria specială brodată cu sigla Bugatti.

Bugatti nu a dat detalii despre prețul exemplarului personalizat, dar un Chiron Pur Sport de serie are un preț de bază de 3.5 milioane euro.

Supercarul Chiron a fost lansat la Salonul Auto de la Geneva din 2016 ca urmaș al modelului Bugatti Veyron. Numele este un omagiu adus pilotului Louis Chiron ce a concurat pe modele Bugatti în anii 20-30.

Via Bugatti

Adaugati comentariu