Bugatti Divo este mașina de 5 milioane de euro care va fi prezentată în august

Bugatti Divo

Bugatti Divo este hypercar-ul pe care compania îl va prezenta luna viitoare. Divo va fi produs în doar 40 de unități și va costa 5 milioane de euro plus taxe!

Mașina va fi numită Divo în cinstea pilotului francez Albert Divo, care, la sfârșitul anilor ’20, a câștigat legendara cursă Targo Florio din Sicilia, la volanul unui automobil de curse Bugatti.

Cu forțe de apăsare și forțe G laterale uriașe, Bugatti Divo va fi un model extrem de agil și ușor. “Cu Divo, vrem să incităm oamenii din întreaga lume”, spune Stephan Winkelman, șeful companiei, după prezentarea unei imagine teaser.

Constructorul anunță că Divo va introduce un nou limbaj de design, dar ține secrete detaliile referitoare la performațe, dar surse neoficiale susțin că mașina va accelera mai rapid decât Chiron Sport, ajungând de la 0 la 100 km/h în aproximativ 2,5 secunde și va atinge o viteză maximă limitată electronic la 385 km/h. Chiron ajunge în schimb, la 420 km/h.

Bugatti va prezenta noul hypecar pe 24 august, în cadrul festivalului “The Quail – A Motorsports Gathering”, care va avea loc în California, Statele Unite.

Adaugati comentariu