Bunătăți BMW pregătite pentru Salonul Auto de la Geneva

La ediţia din acest an a Salonului Auto de la Geneva, BMW va prezenta o gamă de modele noi de serie şi va atrage atenţia şi prin câteva concepte compacte revoluţionare care îşi propun să schimbe imaginea segmentului premium şi a dezvoltării durabile. Printre punctele de atracţie ale standului se va număra şi gama de sisteme inovatoare de asistare a conducătorului din portofoliul BMW ConnectedDrive. Astăzi vă prezentăm modelele de serie ce-și vor face debutul la Geneva.

BMW Seria 3 Gran Turismo: inovator, emoţional, funcţional
Noul BMW Seria 3 Gran Turismo va avea premiera mondială la Geneva şi va extinde segmentul premium al clasei medii cu o opţiune de top. Concept complet independent în cadrul celei mai bine vândute game BMW, modelul întruchipează reinterpretarea unică a nevoii de spaţiu şi funcţionalitate.

În cadrul actualei generaţii a modelului, această a treia versiune de caroserie reuneşte genele sportive şi dinamice de la Sedan cu caracterul practic şi versatilitatea de la Touring – atribute completate de un surplus evident de spaţiu şi confort al călătoriei. În consecinţă, noul BMW Seria 3 Gran Turismo este convingător atât ca model business elegant, cât şi ca automobil dinamic şi confortabil destinat călătoriilor lungi.

BMW M6 Gran Coupé: sportivitate şi estetică în formă pură
În premieră la Salonul Auto de la Geneva 2013, BMW M dezvăluie publicului european cea de-a treia variantă de caroseriei a modelului BMW M6, o maşină sport foarte performantă. Noul BMW M6 Gran Coupé combină atributele de performanţă M tradiţionale cu un design deosebit de frumos şi de luxos. Datorită dimensiunilor interioare mai mari ale acestui coupé cu patru uşi, cei doi pasageri din spate se pot bucura de un nivel generos de spaţiu.

Sub capotă se regăseşte motorul V8 cu tehnologie M TwinPower Turbo, care dezvoltă 412 kW/560 CP şi un maxim al cuplului de 680 Nm. Puterea motorului este transferată către puntea spate prin intermediul unei transmisii M cu dublu ambreiaj, cu Drivelogic, cu şapte trepte. Atrag atenţia şi dotări precum diferenţialul M activ pentru puntea spate, şasiul specific M, direcţia hidraulică cu raport variabil şi sistemul de frânare cu componente de înaltă performanţă.

Preţul de început anunţat pentru România va fi de 114400 Euro fără TVA, debutul pe piața din România fiind programat pentru vara acestui an.

BMW Z4: roadster cu un farmec şi o individualitate amplificate
Cu noi dotări exterioare, detalii interioare rafinate, un nou pachet de echipamente şi un nou motor entry-level, BMW Z4 este pregătit ca la Geneva să facă o impresie mai atrăgătoare şi mai inovatoare decât până acum. Sunt disponibile trei culori noi pentru caroserie, precum şi noua opţiune Design Pure Traction. În interior, tonurile de negru şi portocaliu realizează un contrast coloristic deosebit.

Alte opţiuni de personalizare sunt reprezentate de noile jante din aliaj – 17, respectiv 18 ţoli -, dar şi de pachetul opţional M Sport. Rolul de viitor model entry-level este interpretat de BMW Z4 sDrive18i, propulsat de un motor de 2,0 litri, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo, care dezvoltă 115 kW/156 CP. Acest motor poate fi comandat şi cu o transmisie automată cu opt trepte.

Noul model va avea debutul pe piaţă în luna mai a acestui an. Preţul de început va fi de 29500 Euro fără TVA pentru versiunea Z4 sDrive18i.

Adaugati comentariu