CABY: Primul serviciu de car sharing 100% electric din România

CABY este numele primului serviciu de car sharing din România care va utiliza exclusiv vehicule electrice, acesta fiind disponibil pentru prima dată la Iași, prin intermediul Casa Auto.

Flota de mașini electrice va fi distribuită în întregul oraș; după un pas unic de înregistrare pe www.caby.ro, utilizatorii vor putea închiria mașinile de la unul dintre cele 5 puncte de încărcare și le vor folosi atât timp cât au nevoie, autonomia  între 120 si 300 de km fiind optimă pentru utilizarea urbană de zi cu zi.

Pe măsură ce se va extinde, CABY își propune să asigure vehicule disponibile mereu, în toate zonele orașului, astfel încât să fie accesibile oricui, la doar câteva minute de mers pe jos. Clienții pot beneficia de mașină cât timp doresc, chiar dacă se opresc pentru cumpărături, vizite sau întâlniri, iar odată ce călătoria este încheiată, aceștia pot parca mașina oriunde pe raza orașului. Localizarea vehiculelor în oraș și accesul la acestea se fac foarte simplu, prin intermediul aplicației de mobil.

CABY 02CABY dezvoltă propria rețea de stații de încărcare a mașinilor în parteneriat cu E.ON. Două dintre aceste stații de încărcare sunt găzduite de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași.

Sistemul de tarifare este unul flexibil, care îmbină timpul și distanța de deplasare și scutește utilizatorii de costurile deținerii și întreținerii unui vehicul propriu – achiziție, combustibil, revizii, taxe sau, foarte important, asigurări.

O echipă de mentenanță asigură curățenia mașinilor și starea lor tehnică, astfel încât CABY pune mereu la dispoziția clienților mașini curate și în stare perfectă de funcționare.

Conceptul CABY va fi utilizat pentru început de angajații din companii. Pasul următor implică extinderea flotei, urmând ca, în viitoarea etapă, CABY să fie disponibil publicului larg.

Adaugati comentariu