Cadillac CT6 va veni cu un sistem audio BOSE cu 34 de difuzoare

Săptămâna viitoare, Cadillac va prezenta la Salonul de la New York cel mai bun sistem audio BOSE folosit vreodată într-o mașină. Denumit BOSE Panaray, el va echipa exclusiv modelul Cadillac CT6, sedanul care se va poziționa în vârful gamei producătorului american (cel puțin până la venirea lui CT8).

Potrivit inginerului șef al proiectului Cadillac CT6, Travis Hester, Cadillac „i-a cerut lui BOSE să creeze ceva cu adevărat special pentru acest nou vehicul: un sistem audio fără niciun fel de constrângeri care să ofere o experiență audio neegalată de vreun alt model de lux”.

bose - autoexpert.ro (2)

Noul CT6 va veni și cu sisteme audio mai puțin spectaculoase – dar numai prin comparație – tot de la BOSE, care folosesc doar 8 sau 10 difuzoare, însă versiunea de top are nu mai puțin de 34. Oficialii BOSE sunt și mai îndrăzneți în declarații: „sistemul Panaray reproduce muzica cu mai multă claritate, precizie și joase decât oricare altul creat în prealabil”.

Difuzoarele, cele mai multe dintre ele cu un diametru mai mic de 10 cm, sunt împrăștiate prin cabina mașinii după o dispunere atent studiată și rezultată în urma multor ani de cercetări. Din nou, cităm din declarațiile oficialilor BOSE: „am fost obsedați de performanțe atunci, suntem obsedați de performanțe și acum”.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top