Cadouri inedite pentru iubitorii de mașini și pasionații de motociclete

Ai de făcut un cadou unui pasionat auto? Probabil ca nu este o misiune tocmai ușoară, mai ales dacă tu nu știi la fel de multe despre mașini, motociclete.. sau orice e pe roți, si nici chiar daca ai ști, tot nu ai avea un buget pe măsura wishlistului lor!

Daca vrei totuși să îi arăți că te-ai gandit la pasiunea lor, există totuși câteva idei de cadouri inspirate de hobby-ul lor, care îi vor aduce un zambet sincer pe buze.

Împreună cu magazinul de cadouri pentru barbati My Man am pregătit pentru tine o listă de cadouri speciale pentru amatorii auto, mai deosebite, ca sursă de inspirație pentru sărbători (și nu numai!):

Set de butoni inspirat de piese auto

Butonii inspirați de piese auto sunt un cadou elegant și deosebit, care îi permite să spună lumii despre pasiunea lui fără să scoată un cuvânt.

cadouri

Modelul inspirat de maneta auto, cel care reproduce un volan de mașină sau butonii motocicletă sunt cele mai populare piese statement care cu siguranță vor atrage întrebări curioase sau complimente. În plus, va putea purta acești butoni și la ținute elegante, cărora le va împrumuta din personalitatea lui și în care se va simți autentic.

Machete/reproduceri mașini vintage

cadouriMulți dintre împătimiții de mașini sunt colecționari de mașini sau motociclete în miniatură și se bucură ca niște copii atunci când își măresc colecția cu o noua adiție. Fiecare piesă de colecție nu este, însă, o jucărie, ci o piesă de artă, o comoară, pe care o conservă cu grijă. Poți întregi colecția de machete auto a unui pasionat auto cu o piesă care să replice un model „nemuritor”, clasic,  care să readucă în fața ochilor originalul în cele mai mici detalii și care ar atrage aprecierile celorlalți camarazi de hobby.

Tablouri cu tematică auto

idei cadouriTot pentru colecționari poți să alegi cu încredere un tablou care să surprindă un model clasic auto sau un model de mașină preferat de cel care îl va primi. Mai mult, dacă este pasionat și de partea mecanică din spatele creației unei mașini sau motociclete, un tablou cu o tematică de inventică, precum cel de mai jos, sigur o să-l impresioneze.

Brelocuri speciale pentru cheile lor de mașină

Sigur, brelocul este un cadou destul de banal și mult prea folosit, ai spune la un prim impuls. Nu și dacă ai răbdarea să cauți un breloc cu design și concept rare. Brelocul cu telescop, cu calendar retro sau cel cu busolă sunt doar câteva exemple de accesorii inedite pe care un pasionat auto le-ar putea folosi pentru cheile mașinii sale.

cadouri cadouri

cadouriDacă nu știi sigur că un astfel de breloc vintage ar fi apreciat și vrei ceva mai clasic, asigură-te că alegi ceva clasic, dar de calitate – un breloc de piele și metal.

Idei cadouri

Rucsac de călătorie pentru drumeții

Probabil că pasiunea lui pentru mașini e strâns legată de pasiunea de a fi în mișcare și de a străbate drumuri mai aventuroase sau.. mai line. Toți cei care iubesc mașinile iubesc și drumul. Fie el scurt sau lung. Orice pretext de a scoate mașina sau motocicleta la o tură este o mică bucurie.

cadouri

 Pentru cei care iubesc mai mult drumul lung și despre care știi că rezervă weekend-urile pentru drumuri în afara orașului, la munte, mare sau orice altă mini-misiune sau vacanță, o idee foarte utilă de cadou este un rucsac. Și-l va pune în portbagaj sau în spate și va pleca ușurat că are un bagaj compact și fericit de drumul lung pe care îl are înainte. Unul din brandurile cu o poveste inspirată de aviație și auto este Avirex, cu care sigur îl vei cuceri.

Pentru mai multe idei de cadouri pentru pasionații auto și nu numai, poți să arunci o privire pe www.my-man.ro sau să vizitezi showroom-ul plin de cadouri rare și deosebite, de lux, din Bd. Ferdinand I nr 47.

Spor la ales cadouri pentru cei dragi și pasionați!

 

Adaugati comentariu