Calitate elveţiană în staţiile OMV

Între 14 mai şi 2 septembrie 2012, calitatea elveţiană ajunge în staţiile de distribuţie carburanţi OMV, odată cu noua campanie promoţională la nivel naţional. În acest interval, cumpărăturile la OMV aduc clienţilor puncte bonus şi ocazia de a achiziţiona modele exclusive de genţi de voiaj Wenger la preţuri reduse cu până la 71%.

În plus, fiecare produs Wenger cumpărat oferă clienţilor OMV șansa de a câștiga una din cele 3 vacanțe pentru două persoane în Elveția, acordate prin tragere la sorţi. Mai multe taloane completate, mai multe şanse de câştig!

Prin noua campanie promoţională desfăşurată la nivel naţional, clienţii OMV îşi  pot crea o colecție completă de accesorii de călătorie Wenger, de calitate superioară elveţiană, prin colectarea punctelor bonus acordate în staţiile OMV în perioada 14 mai – 2 septembrie 2012. Exclusiv în cadrul promoţiei OMV, troller-ele, rucsacurile, genţile şi trusele Wenger pot fi achiziţionate la preţuri reduse între 66% şi 71%.

„Ne bucurăm că prin noua campanie promoţională OMV putem oferi clienţilor noştri «în mişcare» o gamă atractivă de accesorii de călătorie premium, potrivite pentru orice destinaţie”, a declarat Dragoş Ivan, Marketing şi Training Manager, OMV Petrom Marketing.

Cumpărăturile la OMV aduc genţi de călătorie la preţuri speciale
Pentru a beneficia de preţurile speciale din promoţia Wenger, clienţii trebuie să achiziţioneze produse şi servicii din staţiile OMV, să strângă punctele bonus şi să completeze talonul colector. Astfel, la cumpărături de minim 40 de lei la o singură tranzacţie pentru categoria automobile, respectiv 160 de lei pentru camioane, clientul primeşte un punct bonus. Punctele se dublează la achiziţionarea de carburant premium OMV MaxxMotion 100 sau OMV MaxxMotion Diesel. În plus, fiecare pachet format din programul de spălare OMV Top Wash Sensation şi Curăţare Interioară aduce clientului un punct bonus.

Pentru fiecare 10, respectiv 20 de puncte bonus colectate în talon, în funcţie de produs, clienții OMV pot achiziţiona oricare dintre cele şapte genţi Wenger la promoţie: troller mic 18’’, troller business, troller mare 24’’, geantă Messenger, rucsac mare, rucsac damă, trusă cosmetice. Produsele pot fi revendicate până la data de 16 septembrie 2012, în limita stocului disponibil.

3 excursii în Elveţia acordate prin tragere la sorţi
Fiecare produs Wenger cumpărat asigură participarea la tragerea la sorţi finală şi şansa de a câştiga marele premiu: una dintre cele trei excursii pentru două persoane în staţiunea Interlaken din Elveţia. Talonul special de participare la tombolă trebuie completat şi introdus în urnele special amenajate în staţii, împreună cu bonul de casă care atestă cumpărarea produsului Wenger, până la data de 16 septembrie 2012.

Colecţia de genţi Wenger
Datorită atenţiei la detalii cu care sunt fabricate, genţile Wenger sunt soluţia ideală pentru o călătorie cu stil. Materialele de calitate superioară şi colţurile ranforsate asigură o rezistenţă sporită. De asemenea, colecţia de troller-e este special concepută pentru călătoriile cu avionul, respectând criteriile privind mărimea bagajelor.

Pentru detalii despre campania promoțională şi regulamentul acesteia: www.omv.ro.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top