Căluțul Ferrari în dressing și pe pârtie

Pentru cei pasionați de formă dar și de substanță, Ferrari vine în acest sezon cu o colecție de haine și de accesorii pentru schi care pune accent atât pe eleganță cât și pe setea de performanță.

Pentru că mașinile Ferrari se poartă oricând, indiferent de anotimp, producătorul italian și-a pus creatorii la treabă și a venit cu o colecție de iarnă, special concepută pentru acest sezon, care să îi fericească atât pe ei cât și pe ele. O serie de pulovere din cele mai rafinate țesături abia așteaptă să fie îmbrăcate, iar o gamă întreagă de schiuri și accesorii sunt pregătite să zboare pe pârtie, din decembrie, cu viteza unui bolid pe șosea.

Totuși, până când vor conduce un bolid Ferrari, bărbații ar putea analiza opțiunile în materie de vestimentație propuse de căluțul cabrat. Este vorba despre pulovere din lână sau cașmir, în culori și modele diverse, gata să satisfacă și exigențele domnilor conservatori cât și ale celor mai sportivi. Pentru cei care preferă liniile clasice, există gama puloverelor din lâna merinos sau cașmir, cu anchior sau la baza gâtului, în nuanțe de gri, bleu, bej și chiar roșu aprins. Pentru cei mai sportivi, a fost creată o gamă de pulovere din lână, cu guler și fermoar și silueta căluțului brodată pe piept.

Doamnelor le-a fost rezervată o colecție, cel puțin la fel de generoasă, de pulovere și chiar de pantaloni. Pentru zilele friguroase dar cât se poate de stylish, Ferrari propune o serie de pulovere din lână fină și cașmir, accesorizate cu diverse modele direct în șesătura și logo-ul Ferrari discret brodat pe piept. Culorile sunt calde, de la nuanțe de roșu, bleu, gri, până la alb. Cât despre pantaloni, a fost creată o gamă de jeanși cu țesătura prespălată care le conferă un aer vintage și în trend.

Performanță cu noua colecție de schiuri și accesorii Ferrari

Pasiunea pentru sporturile de iarnă nu cunoaște limite și nici vârstă. Pentru a le oferi iubitorilor de sporturi pe zăpadă experiențe desăvârșite, Ferrari a colaborat cu unul dintre cei mai cunoscuți producători de echipamente de schi din lume: Dynastar. Echipamentele vin cu cele mai recente inovații tehnice aduse de către Dynastar care pe pârtie înseamnă mai multă putere, precizie și stabilitate.

Create atât pentru adulți cât și pentru copii, echipamentele de schi Ferrari au fost concepute în formula completă: schiuri, bețe și clăpari. Vedeta colecției este modelul FC 08, în care s-au investit materiale de cea mai înaltă calitate dar și o serie de dotări care asigură performanță maximă în mișcare. Acestea sunt construite integral din fibră de carbon, dar au dispuse și un sistem Autodrive Fluid care garantează stabilitate chiar și la viteze foarte mari sau pe trasee dificile. Ferrari FC 08 sunt schiuri create pentru performeri cu experiență, care-și doresc aventură și siguranță, indiferent de traseu sau tipul de zăpadă pe care alunecă. 

Bețele de schi completează echipamentul Ferrari fiind fabricate în colaborare cu Dynastar din aceeași serie de materiale de calitate superioară: 50% fibra de carbon- 50% fibră de sticlă. Cât despre clăparii Ferrari, aceștia sunt realizați în colaborare cu Lange, un alt lider în producția de echipamente de schi. Fabricați din materiale de înaltă calitate, clăparii sunt prevăzuți în interior cu piele naturală, iar curelele sunt confecționate din aluminiu pentru a asigura stabilitate și confort pe pârtie.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top