Cameraman accidentat de o mașină din BTCC (video)

Accident BTCC cameraman accidentat

Că sporturile cu motor sunt periculoase – e un lucru știut de toată lumea. Însă faptul că pot pune în pericol și alte persoane în afară de piloți, e un lucru mai puțin cunoscut. În cea mai recentă etapă din BTCC, însă, un cameraman oficial a avut de suferit de pe urma unui incident de cursă.

Cameraman la curse de mașini…un job plin de responsabilități, însă aparent deloc periculos. Totuși, să nu judecăm până nu urmărim filmele care prezintă accidentul de la startul etapei de BTCC de la Snettertorn, Marea Britanie.

Accident BTCC cameraman accidentat

Totul s-a petrecut în stilul clasic: un pilot scapă mașina de sub control, fiind lovit din spate de ceilalți concurenți. Din impact, un Chevrolet Cruze ”decolează”, sare peste gardurile de protecție și lovește turnul în care se afla cameramanul, răsturnându-l.

Din fericire, pagubele au fost doar materiale. Totuși, marele noroc a fost că totul s-a întâmplat la viteză relativ mică, imediat după start. Dacă accidentul ar fi avut loc în următoarele tururi de pistă, nu vreau să mă gândesc care-ar fi fost consecințele. În plus, priviți-l pe tipul din imediata apropiere a turnului, care pare mai degrabă preocupat de accident în sine, decât de construcția care s-a prăbușit centimetric pe lângă capul lui. În final, totul e bine când se termină cu bine.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top