Camioanele Tesla au un mod Mad Max

Camion Tesla Mad Max (1)

Cine a zis că Elon Musk este nebun, a avut dreptate! CEO-ul Tesla anunță că ar putea exista un mod Mad Max disponibil la camioanele electrice produse de companie. Nu ar fi singura nebunie aflată la bordul unei creații Tesla. Model S, Model X și Tesla Roadster au primit modurile Ludicrous (Ridicol) și Plaid (Carouri).

Dacă celelalte două moduri au fost concepute pentru a face mașinile mai rapide, Max Max face parte din sistemul de rulare autonomă Autopilot. O imagine postată de Elon Musk pe Twitter arată că setarea specială poate fi accesată în cadrul meniului “Blind Spot Threshold” (“Pragul Unghiului Mort”). Celelalte opțiuni disponibile sunt Standard și Aggressive, aceasta din urmă sunând destul de periculos atunci când este trecută în contul unui camion.

Deși Musk nu a oferit nicio explicație în privința meniului “Blind Spot Threshold”, Autoblog apreciază că ar putea fi modalitatea în care camionul schimbă benzile de circulație atunci când sistemul Autopilot este activat, iar cele trei opțiuni disponibile ar trebui să facă astfel referire la distanța la care se află vehiculul în fața căruia va ajunge camionul, în banda de rulare pe care intenționează să se mute.

Camion Tesla Mad Max (1)

Musk dă de înțeles încă că Mad Max este o opțiune încă discutată de inginerii Tesla, iar funcția ar putea să nici nu ajungă la vehiculele în versiune de serie.

“Adevărul este că va fi ușor să iei peste picior o mașină autonomă, pentru că aceasta mereu va face pasul înapoi”, a spus acesta.

Musk este extrem de optimist în ceea ce privește autonomia noului camion electric și vorbește despre 965 de kilometri în condiții ideale de rulare.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top