Campania de reduceri „BIG SALES” la AAA Auto New Kopel

Luna ianuarie aduce startul unei noi campanii de reduceri la dealerul de automobile second-hand AAA Auto New Kopel, membru al New Kopel Group. Campania BIG SALES înseamnă economii de până la 25% la modelele disponibile pentru achiziția imediată.

AAA Auto, unul dintre cei mai puternici dealeri de automobile second hand din piața locală, se aliniază, în premieră, la perioada tradițională de reduceri din retailul local cu oferte dedicate celor care urmăresc achiziția unei mașini rulate iar prețurile de achiziție încep de la suma de 2.850 de euro.

Oferta BIG SALES de la AAA Auto cuprinde reduceri la peste 100 de modele și 18 mărci auto  disponibile imediat. Stocul de mașini rulate include atât mașini de clasă mică potrivite pentru oraș cât și SUV-uri, mașini 4×4, limuzine și vehicule comerciale sub mărcile Chevrolet, Dacia, Fiat, Ford, Suzuki, Opel, Renault, VW, Skoda sau Mercedes Benz.

”Am pus la punct oferte cu reduceri chiar și de 25% pentru unele modele și avem la dispoziție automobile din toate clasele. Cele mai atractive pot fi acum SUV-urile și mașinile cu abilități 4×4 întrucât au și prețurile potrivite și pot fi testate corespunzător”, a declarat Eugen Măciucă, manager AAA Auto.

Fiecare mașină beneficiază conform tradiției AAA Auto New Kopel de ”garanție din bară în bară” pentru 1 an sau 20.000 km, un istoric certificat, mașina fiind cumpărată de la primul proprietar, și de soluții de finanțare. În plus, dealerul pune la dispoziție un automobil de schimb pentru toată perioada reparațiilor incluse în garanție.

La reducerile aferente campaniei ce se va derula până la finalul lunii februarie se adaugă o serie de avantaje suplimentare, oferite gratuit. Astfel, fiecare mașină este echipată cu anvelope de iarnă, are prima revizie ca bonus, verificarea de iarnă, ITP la zi și lichid de parbriz inclus pentru a fi gata de drum.

AAA Auto New Kopel este divizia de mașini rulate a New Kopel Group și unul dintre cei mai puternici dealeri de autovehicule rulate din piața locală cu un volum de peste 1.000 de unități comercializate în 2012.

Adaugati comentariu