Campania Mazda Fix-Fair Repair

Mazda anunţă lansarea campaniei de service „Fix&Fair Repair” prin intermediul căreia posesorii de modele Mazda mai vechi de 4 ani, ieşite din fabricaţie, pot beneficia de piese de schimb de mentenanţă originale şi de servicii de montaj la preţuri fixe avantajoase, cu până la 40% mai reduse faţă de cele standard.

Piesele şi serviciile care fac parte din ofertă sunt: plăcuţe de frână faţă sau setul de discuri de frână faţă împreună cu plăcuţele de frână, kitul ambreiaj (disc, placă de presiune şi rulment), amortizoarele faţă şi spate, precum şi traseul şi toba de evacuare. Modelele care pot beneficia de această ofertă sunt 121, 323, 626, Demio, Premacy, Mazda2 (2003-2007), Mazda3 (2003-2008) şi Mazda6 (2002-2007) în toate versiunile de echipare.

Un posesor Mazda3 cu motorizare 1,6l benzină, din generaţia amintită, care va opta pentru înlocuirea plăcuţelor de frână faţă va plăti 355 ron, în timp ce pentru un kit de ambreiaj va achita 900 de ron. Preţurile includ piesele, montajul şi TVA-ul aferent.

“Prin oferta „Fix&Fair Repair” ne propunem să venim în sprijinul clienţilor cu modele Mazda mai vechi de 4 ani, scoase din producţie, cu preţuri avantajoase pentru piesele de schimb de mentenanţă şi pentru manopera aferentă. Utilizarea de piese de origine înseamnă un comportament optim al subansamblelor din care fac parte, un nivel de siguranţă şi de confort ridicat şi nu în ultimul rând menţinerea unei valori bune de revânzare pe o perioadă mai îndelungată”, a declarat Dorian Basamac, Customer Service Manager Mazda România.

Campania se desfăşoară la toţi partenerii Mazda până la sfârşitul anului. Pentru mai multe informaţii accesaţi www.mazda.ro.

Adaugati comentariu