Camping la purtător pentru modelele MINI electrificate

Mini a prezentat un sistem de camping la purtător format din portbagajele de plafon și sistemele de transport pentru montarea cortului de acoperiş pentru MINI Cooper SE Countryman ALL4 şi MINI Cooper SE.

Vacanţele în regiune şi călătoriile de descoperire prin mediul rural local vor continua să fie pe lista priorităţilor pentru mulţi oameni care caută relaxare în vara anului 2021. Dorinţa de relaxare în natură inspiră, de asemenea, o preferinţă pentru camping.

Camping la purtător cu MINI

Aceste tendinţe de vacanţă sunt benefice pentru echilibrul ecologic, mai ales atunci când sunt combinate cu o mobilitate durabilă. MINI oferă două modele cu sistem de propulsie electrificat şi echipamente opţionale potrivite pentru cei care doresc să fie flexibili şi foarte eficienţi pe şosea: MINI Cooper SE Countryman ALL4 cu sistem plug-in hybrid şi MINI Cooper SE cu propulsie electrică. Echipate în fiecare caz cu sisteme de transport specifice modelului din gama de accesorii MINI originale şi un cort de acoperiş, acestea formează cea mai verde flotă de caravană din lume.

Sistemul de cort permite înnoptarea în natură altături de mașină, fără a mai fi nevoie de cazare suplimentară pentru o ieșire în natură. Cortul special poate fi ridicat în câteva secunde. După eliberarea dispozitivelor de siguranţă de pe carcasă, structura cortului se ridică automat cu ajutorul amortizoarelor cu gaz. Cele opt trepte ale scării rabatabile din aluminiu pot fi urcate la fel de repede. În interior, există două locuri confortabile de dormit. Vara, când este cald, ferestrele pot fi rulate şi, datorită plaselor de ţânţari din faţa lor, nici o insectă nu poate pătrunde înăuntru.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 folosește un sistem plug-in hybrid format din motorul pe benzină de 1.5 litri cu trei cilindri și motor electric alimentat de o baterie de 10 kWh. Puterea totală este de 220 CP. Modelul MINI Cooper SE are un motor electric de 184 CP, iar energia electrică este stocată într-o baterie de 28.9 kWh (net).

Via Mini

Adaugati comentariu