Campionatul Mondial de Service Auto

Capitala service-ului auto, Berlin – metropola germană a adoptat acest nou titlu în ultimul week-end al lunii iulie, când 234 de tehnicieni și consilieri service s-au adunat în orașul de pe malul râului Spree pentru a încorona campionul mondial la service al finalei Audi Twin Cup.

Echipa Autoworld Audi din Cluj, formata  din tehnicienii Stelian Bompa si Alin Varlan, au exemplificat acest lucru si au castigat locul 3  la categoria “Tehnologie” a concursului Audi Twin Cup 2012.

“Serviciile premium sunt rezultatul lucrului in echipa. Atunci cand tehnicienii si consilierii de service lucreaza in echipa si aplica intotdeauna cunostintele de produs si orientarea catre client,   o vizita la service devine o experienta placuta.  Acest lucru a fost demonstrat inca o data in acest an la Audi Twin Cup “ a declarat Bernd Hoffmann, Director Executiv Service si Piese Originale Audi AG,  la ceremonia de premiere din Berlin.

In fiecare an, tehnicienii si consilierii de service ai partenerilor de service Audi din intreaga lume, participa la Campionatul Mondial de Service, unde isi demonstreaza calitatile la numeroase discipline.

78 de echipe din 41 de tari s-au calificat pentru finala internationala  din Berlin. Dupa mai mult de 6 luni de pregatiri intense si o competitie grea, au castigat dreptul de a participa la finala internationala in urma castigarii competitiilor nationale  la care au participat 3000 de echipe alcatuite din  mai mult de 9000 de tehncieni si consilieri service.

“Angajatii nostrii au demostrat o daruire extraordinara si au fost rasplatiti pentru performanta lor.  Acest lucru ofera intregii echipe o motivare in plus pentru munca de zi cu zi”, a declarat Dr. Ing. Iuliu Kolozsvari, Director After Sales Porsche Romania.

Concursul  Audi Twin Cup a avut loc pentru prima data in anul 1996. Anul acesta, echipa din Austria a castigat locul 1. Echipele din India si Taiwan au participa pentru prima data la finala internationala.

Adaugati comentariu