Campionatul Național de Super Rally la București

Super Rally București Opel

Caravana Super Rally a ajuns la București. Circuitul este amenajat în zona Parcului Herăstrău, pe șoseaua Kiseleff, între Casa Presei și Arcul de Triumf. Publicul are acces gratuit la eveniment.

Finala care se desfășoară astăzi în București are un traseu nou și o grilă de start spectaculoasă. Se aliniază la start pe circuit stradal, piloți renumiți ca Titi Aur, Bogdan Marișca, Mihai Leu și Dani Oțil. Fostul campion de raliuri, austriacul Manfred Stohl, va concura și el la volanul unei mașini electrice.

Competiția a început la ora 8:30, cu manșele de calificări. Finala este programată începând cu ora 15:00.

Opel va asigura securitatea traseului. Insignia și Grandland X își vor face apariția pe circuitul de pe Bulevardul Kiseleff, iar întreaga gamă Opel se va regăsi în zona expozițională a evenimentului. Opel România este partener oficial pentru toate etapele Campionatului Național de Super Rally. În ultimii patru ani, brand-ul german a fost și partener principal al etapei Campionatului Național de Viteză în Coastă de la Brașov, Trofeul Opel.

Citește și:

Super Rally powered by Opel – Bulevardul Kiseleff devine circuit de curse

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Mazda MX-5 NC autoexpert.ro

Second hand – Mazda MX-5 NC (Mk III)

Cu mașina asta, MX-5 NC, mergi la sigur, pentru că fiabilitatea și plăcerea de a conduce merg mână-n mână! Foto: Mazda Conducere

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top