Canalul History prezintă „Colecția de la Count’s Kustoms”, un show auto pentru pasionați

Danny „The Count“ Koker din „Aşii amanetului” vine în exclusivitate la HISTORY cu noul său show. Această serie ce pompează benzină îi urmăreşte pe Danny şi echipa lui de fanatici auto în timp ce restaurează şi personalizează maşini şi motociclete clasice americane abandonate, pe care le modifică apoi pentru profit.

Counting Cars îi urmăreşte pe Danny şi echipa sa de la Count’s Kustoms în timp ce cumpără, remodelează şi vând vehicule impresionante, încercând să menţină pe profit magazinul lor din Las Vegas. De la Thunderbirds vintage până la clasice Corvettes, de la maşini de jucărie până la motociclete cu ataş tunate, Danny şi echipa sa nu se vor opri de la nimic pentru a găsi şi modifica cele mai faimoase vehicule din toate timpurile.

Cunoscut datorită apariţiilor sale frecvente în „Aşii amanetului”, Danny este pasionat de maşinile şi motocicletele americane puternice. De la Thunderbird de epocă şi clasicele Corvette, la motociclete Harley personalizate, când Danny vede un vehicul pe care-l vrea, va face totul pentru a-l obţine.

Puteţi surprinde apariţii ale unor feţe cunoscute pe măsură ce echipa lui Danny este contractată de domeniul lui Barry White pentru a găsi şi recondiţiona legendara Stutz IV Porte a cântăreţului. Între timp, Danny ar putea fi depăşit de situaţie când conduce prima sa barcă cu motor. Va fi capabil să taie apele învolburate sau va fi forţat să abandoneze ambarcaţiunea?

Mai târziu, Danny şi Kevin forţează limitele pentru a achiziţiona un Monte Carlo din ’71, au de luat o decizie grea când un client cu inima ruptă nu poate plăti, iar magazinul este vizitat de legendara Amantă a Întunericului, Elvira, al cărei faimos Thunderbird are nevoie de ceva magie mecanică. Un alt obişnuit al Pawn Stars, Rick Harrison, apare pentru a le da băieţilor de la Count’s Kustoms proiectul vieţii lor – să transforme un Mustang Fastback din ’68 în vechea maşină „Bullitt” a lui Steve McQueen.

Nu este doar o pasiune pentru Danny; este o afacere cu mize mari. Cu ajutorul echipei sale talentate, Danny trebuie să restaureze, să modifice, să personalizeze şi să vândă aceste bijuterii ale autostrăzilor astfel încât să aibă profit. Când vede o maşină pe care şi-o doreşte – fie că este expusă la un show auto sau parcată pe marginea drumului – nu se va opri de la nimic pentru a o avea.

Cunoaşteţi echipa Count’s Kustoms

Danny “The Count”
Proprietarul şi şeful de la Count’s Kustoms, Danny este forţa creatoare din spatele fiecărui proiect. Este un mecanic autodidact care a crescut la Cleveland şi Detroit şi a cărui familie lucra la uzinele Ford. Îşi conduce cu succes propriul atelier de 15 ani şi cumpără o grămadă de maşini şi motociclete. Danny e atât de obsedat de găsirea, cumpărarea şi transformarea maşinilor sport şi motocicletelor americane, încât face orice pentru a obţine una pe care a pus ochii.

Kevin
Kevin este cel mai bun prieten al lui Danny. Când Danny pleacă în căutare de noi proiecte, Kevin îi este, de obicei, alături. El îl ajută pe Danny să caute vehicule şi are grijă să nu apară probleme. Lui Danny îi place să-l lase pe Kevin drept „garanţie” când ia la încercat maşina unui străin pentru prima oară.

Scott
Scott este managerul atelierului şi contabilul Count’s Kustoms. Are cel mai sonor râs dintre toţi cei din atelier, dar abordarea sa bazată pe costuri şi profit ajută la buna funcţionare a firmei – în majoritatea cazurilor. Principalele lui sarcini sunt să administreze bugetul şi să ţină evidenţa stocurilor. Uneori, Scott şi Danny nu sunt de acord, dar Scott rămâne la atelier pentru că ţine firma pe profit.

“Horny” Mike
Mike este un artist vopsitor talentat, căruia îi place să pună coarne pe tot ce vede. Danny se bazează pe el pentru idei originale şi pentru sfaturi atunci când în atelier sosesc proiecte neobişnuite.

Roli
Roli se ocupă de finisaje. El curăţă şi lustruieşte fiecare vehicul care pleacă de la Count’s Kustoms. Accentul său unguresc puternic este adesea o sursă de amuzament în atelier.

Big Ryan

Având 6 feet 7 inches şi 350 pounds, Ryan este singurul tip din magazin care se uită de sus la Danny – literal. Este informatorul lui Danny în ceea ce priveşte piesele şi, cu o experienţă de peste 15 ani ca alegător, Ryan ştie exact unde şi cum să găsească tot ce are nevoie Danny.

Adaugati comentariu