Când actorii se cred piloți – Chris Hemsworth lovește o mașină de Formula E

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth a jucat rolul marelui James Hunt în filmul “Rush”, dar asta nu înseamnă că este pilot de curse. Un detaliu care i-a scăpat actorului. Hemsworth s-a urcat într-o mașină de Formula E pentru a dat câteva ture de circuit. Din păcate, aventura sa a luat sfârșit după o ciocnire cu parapetul de protecție.

Se pare că „Thor” a lovit prea tare pedala de accelerație pe circuitul de la New York, la ieșirea din virajul cu numărul 7 și a pierdut controlul monopostului, lovind un perete. Din fericire, nici actorul, nici mașina , un Spark-Renault SRT_01E, nu au suferit avarii serioase.

Vezi imaginile care îl arată pe Chris Hemsworth greșind pe circuit!

Invitat să ia parte la etapa newyorkeză a FIA Formula E, actorul australian a fost instruit de Nelson Piquet junior înainte de a urca la volan. Evoluția sa, inclusiv accidentul, a fost transmisă live pe Facebook și se pare că a fost una de neuitat. “Nu claca sub presiune!” au râs pe el cei de la Formula E, cu aluzie la sloganul campaniei Tag Heur, companie care l-a ales pe actor pentru rolul principal din noul spot publicitar.

Experiența actorului în vârstă de 33 de ani ca pilot se limitează la rolul lui James Hunt interpretat de acesta în filmul “Rush”, care a rulat pe marile ecrane în 2013.

Află ce vedete câștigătoare de premii Oscar au văzut isprava lui Hemsworth la New York!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top