Când ajung în România Dacia Logan facelift și Duster EDC

Dacia Logan facelift și Sandero facelift vor fi lansate pe piața din România în câteva săptămâni, a dezvăluit pentru 0-100.ro, Yves Caracatzanis, directorul general (CEO) al Grup Renault Romania.

Livările noului Duster EDC, primul model Dacia echipat cu o transmisie automată modernă cu dublu ambreiaj, vor demara la începutul anului viitor, tot în 2017, urmând să sosească și ediția specială Duster Black Touch.

„Pentru piata romaneasca, lansarea versiunilor restilizate ale familiei Logan si Sandero va fi in urmatoarele saptamani, deci in trimestrul 4. Pentru Duster EDC vorbim despre primul trimestru din 2017″, a explicat Yves Caracatzanis.

Oficialul Renault a dezvăluit și câteva detalii suplimentare referitoare la noul motor aspirat de 1 litru și 75 CP, lansat odată cu versiunile restilizate ale modelelor Logan și Sandero. Unitate SCe în trei cilindri este produsă în Europa, dar nu la Mioveni. În țara noastră vor fi fabricate doar anumite componente ale noului motor.

logan

Lansate la Salonul Auto de la Paris, Dacia Logan facelift și Sandero facelift aduc câteva premiere importante pentru marca populară din Mioveni: claxon pe volan, lumini de zi LED și, bineînțeles, noul motor aspirat în trei cilindri despre care a vorbit și noul CEO Grup Renault Romania.

O nouă grilă, stopuri și bare de protecție redesenate întregesc paleta de modificări stilistice. Dacia promite și o finisare mai atentă, cu noi tapițerii și opțiuni cromatice pentru interior. Ambianța este, de asemenea, mai elevată, cu accente cromate discrete la nivelul gurilor de ventilație și consolei centrale, în timp ce sistemul MediaNav cu touschreen de 7 inch a primit un meniu mai intuitiv și o rezoluție superioară.

dacia-logan-facelift (1)

Adaugati comentariu