Când vor fi gata lucrările pe Șoseaua Prelungirea Ghencea

Lucrarile de reparatie si amenajare a carosabilului si trotuarelor din zona soselei Prelungirea Ghencea se apropie de final.

Reprezentantii primariei spun ca din luna aprilie, de cand au fost demarate lucrarile, au fost facute lucrari de reparatie a carosabilului pe o suprafata de peste 12.000 de metri patrati, intre intersectia cu strada Brasov si limita administrativa cu judetul Ilfov, a trotuarelor, pe o lungime de aproximativ 2,4 kilometri de la intersectia Prelungirea Ghencea cu strada Oltului pana la intersectia cu strada Magnoliei si au fost executate trei alveole suplimentar fata de cele cinci construite in 2016, pentru statiile RATB.

Au mai ramas de executat lucrari de amenajare a trotuarelor pe o lungime de aproximativ 500 de metri in zona serelor, cu termen de finalizare pana la data de 15.06.2017, in functie de conditiile meteo”, precizeaza PMB. Trotuarele construite au, in mare parte, latimea de 1,5 metri, exceptie facand zonele unde aceasta a fost redusa pentru a nu afecta proprietatile private.

De asemenea, in zona vor fi montate si indicatoare rutiere cu „Oprirea interzisa”, pentru ca autoturismele sa nu fie parcate pe portiunea dintre trotuar si sosea si vor fi infiintate noi treceri de pietoni, acestea urmand sa fie amenajate dupa obtinerea avizului de la Comisia Tehnica de Circulatie din cadrul Primariei Capitalei.

In paralel cu proiectul municipalitatii, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va realiza un pasaj suprateran peste centura Capitalei si calea ferata. Pasajul, care include un sens giratoriu suspendat, ar urma sa fluidizeze circulatia rutiera in zona intersectiei dintre iesirea din Capitala spre Domnesti, dinspre Prelungirea Ghencea, si centura Capitalei. Lucrarile avand ca obiect “Proiectare si executie Pasaj Suprateran pe DJ 602, Centura Bucuresti – Domnesti” au fost atribuite, in octombrie 2015, asocierii Straco – Comnord – Specialist Consulting pentru 91,5 milioane lei (circa 20 milioane euro).

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top