Car of the Year 2017: Lista mașinilor candidate

Juriul Car of the Year 2017 a anunțat automobilele candidate la titlul de anul viitor. Pe lista celor șapte mașini intrate în lupta pentru titlul Mașina Anului în Europa se regăsesc trei limuzine, două crossovere și două modele de clasă mică.

Inițial, organizatorii ediției din acest an au selectat 35 de modele, toate lansate în ultimele 12 luni pe piețele din Europa. Lista scurtă a modelelor nominalizate la titlul Car of the Year in Europe 2017 include, în ordine alfabetică: Alfa Romeo Giulia, Citroën C3, Mercedes-Benz E-Class, Nissan Micra, Peugeot 3008, Toyota C-HR și Volvo S90/V90.

Conform tradiției recente, câștigătorul va fi anunțat în prima zi de presă a Salonului de la Geneva, pe 6 martie 2017. Cu o lună înaintea festivității de premiere, modelele nominalizate vor fi supuse unei sesiuni speciale de teste, lângă Paris, în Franța.

Anul trecut, titlul a fost câștigat de noul Opel Astra, care a surclasat Skoda Superb şi Volvo XC90.

Din juriul prestigiosului concurs „Mașina Anului în Europa” fac parte 58 de membri din presa de specialitate, originari din 22 țări europene.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top