Caravana CNKD ajunge la Bacău

Cei mai tineri piloți licențiați FRAS sunt așteptați în weekend-ul 7-8 iulie pe pista Selena din Bacău la etapa a treia a Campionatului Național de Karting Dunlop.

Cei peste 60 de sportivi care au participat la primele doua etape ale campionatului sunt asteptati sa continue lupta din Micul Circ inceputa la Bucuresti. Organizatorii se asteapta ca numarul cel mai mare de inscrieri sa fie tot la „clasa regina” KZ2, unde stacheta a fost ridicata la un nivel superior fata de anii precedenti, inregistrand aproximativ 20 de participanti la fiecare din cele doua etape disputate sezonul acesta  in capitala.

Dunlop, partenerul traditional al FRAS va oferi cate un set de anvelope pentru cei mai buni trei sportivi de la fiecare din clasele KZ si Mini, dar si pentru ocupantul primului loc de la fiecare din clasele N-100, KF3, KF2 si Rotax.

Campionatul  National de Karting Dunlop 2012 este organizat sub egida Federatiei Române de Automobilism Sportiv si are sase etape competitionale.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top