CARMEN NEGOIȚĂ: „Designul unei mașini este foarte important pentru mine!”

Carmen Negoita

O vedem foarte des pe micile ecrane, dar și la evenimente mondene. Mamă a doi copii, Carmen Negoiță pare că întinerește pe zi ce trece, fiind o prezență încântătoare oriunde își face apariția. Iubește culorile, pe care știe să le combine cu dibăcie, călătoriile, pe care le împărtășește cu cititorii săi și viața, care i-a dăruit atât de multe bucurii. Noi am vrut să știm cum este Carmen Negoiță atunci când conduce. Își păstrează același zâmbet molipsitor?

MISS AUTO: Ce este maşina în concepţia dumneavoastră, un simplu mijloc de transport, o modalitate de etalare a poziției sociale sau o chestiune de lifestyle?

CARMEN NEGOIȚĂ: Este o necesitate, dar o mașină care întrunește mai multe calități face experiența condusului mult mai plăcută. Mai ales pentru cineva ca mine, care își petrece extrem de mult timp în mașină. Și cu siguranță o persoană care are mulți bani va opta pentru o mașină cu standarde ridicate, în ceea ce privește siguranța sau cu foarte mulți cai putere.

M.A: Ce părere aveţi despre oamenii care recurg la maşini scumpe pentru a se face remarcaţi?

C.N: Cred că încearcă să își ascundă alte minusuri și  compensează cu mașina.  Dar știți cum se zice, nu există ofertă, dacă nu există cerere. Oamenii se uită prea mult la aspectele materiale.

Citește continuarea interviului pe Miss Auto

Adaugati comentariu