Fani ai lui Fulger McQueen, turați motoarele! Disney l-a adus pe scenă, la Salonul Auto de la Detroit, pe însuși personajul principal al seriei Cars, în timp ce, pe fundal, curgea trailer-ul oficial al celei de-a treia părți a filmului. Cars 3 va rula pe marile ecrane din vară.

Tur de circuit tipic pe ovalul Nascar, unde Fulger McQueen se află unăr la umăr cu concurenții mai tineri și mai performanți. Propulsoarele V8 se turează la limită pentru a câștiga fiecare metru, cauciucurile mușcă înfometate din asfaltul aderent, suspensiile mențin cu greu mașinile pe trasă, sub asaltul permanent al uriașelor forțe laterale.

Cars 3

Deodată, dezastrul lovește: gumele spate ale lui McQueen rup aderența, campionul se dezechilibrează și-și încheie evoluția după o serie sepctaculoasă de tonouri. Este doar începutul…legendarul personaj căruia Owen Wilson îi împrumută vocea este înlăturat din competiția pe care o iubește: noile modele electrice capătă tot mai mult succes.

Cu ajutorul tinerei tehniciene Cruz Ramirez, McQueen își pune la punct revenirea. Pot ei dovedi că numărul 95 mai are ceva de spus în cursele cu mașini? Vom vedea împreună în vara acestui an!

CARS 3