Câștigătorii Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2015

Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2015 şi-a reconfirmat statutul remarcabil în calendarul evenimentelor exclusiviste pentru automobile şi motociclete de epocă.

 

De-a lungul celor două zile ale Concorso, toate privirile au fost aţintite asupra preţioaselor modele clasice, dar şi a conceptelor spectaculoase. Sub un soare plăcut, motto-ul evenimentului „Seventies Style – the Jet Set is back” – a găzduit o serie de expoziţii speciale şi puncte de atracţie, care au creat scena perfectă pentru un week-end care va dăinui mult timp în memoria participanţilor.

P90185522

Ca întotdeauna, ce a fost mai bun a rămas pentru final. Juriul de specialitate a oferit evenimentului un moment cu totul special când a decernat Trofeo BMW Group – pentru „Best of Show” – unui Alfa Romeo 8C 2300 Spider din 1932. Premiul acordat pe baza voturilor publicului – Coppa d’Oro Villa d’Este – a fost câştigat de un Ferrari 166M Barchetta din 1950. Iar învingător în competiţia rezervată conceptelor şi prototipurilor a fost coupé-ul Bentley Exp 10 Speed Six, care a primit Concorso d’Eleganza Design Award.

Bently-4

Concursul de frumuseţe pentru motociclete clasice – Concorso di Motociclette – a fost organizat pentru a cincea oară, iar un Münch-4 TTS-E din 1973 a primit laurii victoriei şi Trofeo BMW Group pentru motociclete.

Adaugati comentariu