Câștigătorul celei de-a doua ediții a Dunlop Rally Manager

Competiţia de pronosticuri pentru CNR DUNLOP, DUNLOP Rally Manager, dezvoltată de site-ul de specialitate rallymagazin.ro cu susţinerea DUNLOP, şi-a premiat câştigătorul cel mare al celei de-a doua ediţii duminică, după cea de-a doua superspecială a Transilvania Rally.

Gabriel Munteanu, un pasionat al curselor de raliu, participant activ în calitate de copilot la 3 etape din CRR DUNLOP 2007, a pariat în 2011 în cadrul concursului DUNLOP Rally Manager pe Valentin Porcişteanu şi a câştigat marele premiu, un set de anvelope de înaltă performanţă DUNLOP.

Cu domiciliul în Cluj-Napoca, marele premiant al celei de-a doua ediţii a competiţiei de pronosticuri pentru campionatul intern de raliuri şi-a ridicat premiul chiar la etapa clujeană a CNR DUNLOP 2012 precizând că a fost sigur că va câştiga mizând la fiecare etapă pe campion şi că speră ca şi în acest an să reuşească aceeaşi performanţă. „DUNLOP Rally Manager este o competiţie extraordinară care ne încurajează şi ne menţine alături de fenomen.

Premiul este unul mai mult decât generos şi felicit marca DUNLOP pentru această iniţiativă extraordinară”, a precizat Gabriel Munteanu. „Anul trecut a fost prima mea participare în cadrul DUNLOP Rally Manager şi prima mea victorie. Am mizat pe Vali şi am câştigat. Anul acesta voi miza tot pe Vali, dar concurenţa atât în DUNLOP Rally Manager, cât şi în CNR Dunlop 2012 este mai mare şi mai acerbă”, a mai adăugat acesta.

„Podiumul” etapei a doua a DUNLOP Rally Manager a fost format din Gabriel Munteanu – locul I, Alexandru Măgirescu – locul II şi Daniel Negru – locul III, iar cele trei premii rezervate câştigătorilor au fost: un set de anvelope DUNLOP, un ceas sportiv DUNLOP Suunto T1 şi respectiv un pachet DUNLOP VIP sezonul 2012 constând într-o deplasare la una din etapele de raliu din acest sezon al CNR DUNLOP. Ocupantul locului II şi-a ridicat premiul la sfârşitul anului trecut, în timp ce ocupantul locului III se va bucura de facilităţile premiului său în a doua parte a actualului sezon.

Competiţia DUNLOP Rally Manager este la a treia ediţie şi îşi aşteaptă noii câştigători pe care îi va premia la sfârşitul acestui an în cadrul Rally Magazin Awards. Noutatea acestei ediţii este un premiu surpriză pentru cel care va obţine cele mai multe puncte cu echipa sa la cele trei etape 100% de macadam din CNR DUNLOP 2012: Raliul Ţara Bârsei, Raliul Aradului şi Raliul Iaşului.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top